Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά η Άννα Παολίνου

Με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά η Άννα Παολίνου

«Αξίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά να σηκωθούμε από τον καναπέ για να προσφέρουμε στην πόλη μας»

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά “σπιράλ” θα είναι η λογίστρια/ οικονομολόγος Άννα Παολίνου.

«Πιστεύω πως η πόλη μας έχει την ανάγκη όλων μας. Και αν μπορώ κι εγώ να βάλω τη δική μου μικρή πινελιά για μία Πάτρα που όλοι θα είμαστε περήφανοι, αξίζει να προσπαθήσω» επισημαίνει με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της και προσθέτει: «Χωρίς να είναι κάτι που είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω και παρόλο που αρχικά είχα αρκετές αναστολές, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στο "σπιράλ" και στην ομάδα του Πέτρου Ψωμά. Κάποια στιγμή σηκώθηκα από τον καναπέ για να ξεκινήσω να τρέχω και δεν μετάνιωσα για αυτό. Τώρα νομίζω ότι αξίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά να σηκωθώ και πάλι από τον καναπέ για να προσφέρω στην πόλη μας. Γιατί αν όχι τώρα τότε πότε;»

Η Άννα Παολίνου αποφοίτησε από το 3ο λύκειο Πατρών. Σπούδασε οικονομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό της ΑΣΟΕ με θέμα το φορολογικό δίκαιο. Ζει και εργάζεται στην Πάτρα. Από το 2006 έχει αναλάβει το λογιστικό γραφείο της οικογένειάς της, μια εταιρεία που απασχολεί 3 υπαλλήλους. Η μεγάλη της αγάπη είναι το τρέξιμο το οποίο ανακάλυψε πριν από λίγα χρόνια και την κέρδισε αμέσως, γι΄ αυτό κι αποτελεί κομμάτι της ζωής της. Καθημερινά, όσο δύσκολη κι αν είναι η μέρα της προσπαθεί να βρει λίγο χρόνο να αποφορτιστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της τρέχοντας. Αγαπημένη της διαδρομή είναι αυτή δίπλα στη θάλασσα στα Βραχνέικα. Μεγάλες της αδυναμίες τα δύο της ανίψια η Μαρίλη και ο Άλκης με τα οποία περνάει χρόνο κάθε Σαββατοκύριακο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις