Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι Πατρινές παρουσίες στα Σκόπια μαζί με τον Τσίπρα - Δούρος στο thebest.gr: "Oι επιχειρηματίες είναι με τον τόπο μας"

Οι Πατρινές παρουσίες στα Σκόπια μαζί με...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Θεόδωρος Δούρος, Γιώργος Ρώρος και Γιώργος Βαγενάς

Επιχειρηματίες και από την Πάτρα συμμετέχουν στο οικονομικό φόρουμ που διεξάγεται σήμερα στα Σκόπια, όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr . Στις εργασίες του ομιλίες θα απευθύνουν τόσο ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Πρωθυπουργός της Βόρειας  Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.

Ποιοι πατρινοί επιχειρηματίες συνοδεύουν τον Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια: Δούρος, Ρώρος, Βαγενάς και άλλοι

Στα Σκόπια έχουν μεταβεί  μεταξύ άλλων οι Πατρινοί επιχειρηματίες Θεόδωρος Δούρος της Dur, ο Γιώργος Ρώρος , Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφιος Δήμαρχος και ο  ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στην Πάτρα και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και ΝΔ Ελλάδας Γιώργος Βαγενάς.

Σε δηλώσεις του στο thebest.gr Θεόδωρος Δούρος επισημαίνει για την παρουσία του στα Σκόπια:

«Βρέθηκα εδώ διότι θεωρό χρήσιμο και θετικό το βήμα αυτό που έχουμε κάνει ως χώρα και διακρίνω ότι οι γείτονές μας έχουν μια αρκετά σημαντική θέληση και δίψα να γίνουν μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ως εταιρεία έχουμε καλή γνώση της χώρας τα τελευταία χρόνια, την έχουμε παρακολουθήσει και θεωρώ ότι υπάρχουν περιθώρια οικονομικών ευκαιριών

Μην ξεχνάμε ότι οι επιχειρηματίες είναι με τον τόπο μας, με την Ελλάδα πάνω από  όλα και ακριβώς γι αυτό είναι και με τις προσπάθειες που κάνει η χώρα, ούτως ώστε να βελτιώνει τις σχέσεις της. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε μαζί με κάθε προσπάθεια που γίνεται για να βελτιώνονται οι σχέσεις μας».

Ο Θεόδωρος Δούρος με τον Μιχάλη Στασινόπουλο

Ο Θεόδωρος Δούρος με τον Μιχάλη Στασινόπουλο

Ο Θεόδωρος Δούρος με τον Μιχάλη Στασινόπουλο

Με τον Θεόδωρο Ρέντζο της Ram Εurope

Με τον Θεόδωρο Ρέντζο της Ram Εurope

Με τον Θεόδωρο Ρέντζο της Ram Εurope

Με την πρώην υφυπουργό Θεοδώρα Τζάκρη

Με την πρώην υφυπουργό Θεοδώρα Τζάκρη

Με την πρώην υφυπουργό Θεοδώρα Τζάκρη

Ο Γιώργος Ρώρος ανάμεσα στη Σια Αναγνωστοπούλου και τον Χρ. Σπίρτζη

Ο Γιώργος Ρώρος ανάμεσα στη Σια Αναγνωστ...

Ο Γιώργος Ρώρος ανάμεσα στη Σια Αναγνωστοπούλου και τον Χρ. Σπίρτζη

 

Ο Γιώργος Ρώρος μιλώντας στο thebest.gr επεσήμανε ότι θα «σταθεί» στις δυνατότητες που έχει η πόλη της Πάτρας για επενδύσεις και εξαγωγές, μιλώντας παράλληλα για τη ΒΙ.ΠΕ το ΒΙΟ.ΠΑ., το Πανεπιστήμιο Πατρών, το ΤΕΙ και το ΕΑΠ, την έκθεση καινοτομίας Patras ΙQ και το λιμάνι της.

Τον Έλληνα πρωθυπουργό στα Σκόπια συνοδεύει επιχειρηματική αποστολή με πάνω από 140 στελέχη και εκπροσώπους από 100 και πλέον μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής έως αργά χτες το απόγευμα. Αυτοί θα συμμετάσχουν στο επιχειρηματικό φόρουμ που πραγματοποιείται το απόγευμα και το οποίο θα χαιρετίσουν οι δύο πρωθυπουργοί.

Σέλφι και αγκαλιές στην συνάντηση Τσίπρα - Ζάεφ στα Σκόπια - ΦΩΤΟ

Ανάμεσά τους θα είναι ο πρόεδρος του ομίλου «Μυτιληναίου», Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Μιχάλης Στασινόπουλος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο πρόεδρος του ομίλου «Κοπελούζου», Δημήτρης Κοπελούζος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γεώργιος Περιστέρης, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Apivita, Νίκος Κουτσιανάς, ο πρόεδρος του ομίλου «Intracom Constructions SA» Δημήτρης Κούτρας, ο πρόεδρος της «Alumil SA», Γιώργος Μυλωνάς, ο General Manager της «Motor Oil Hellas» Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του «Alpha Digital SA» Δημήτρης Κοντομηνάς κ.α.

Επίσης, τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιος Σαββάκης και ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη γειτονική χώρα, επίσκεψη που ο ίδιος χαρακτήρισε «ιστορική» ενώ η υποδοχή του Έλληνα Πρωθυπουργού από τον Ζόραν Ζάεφ ήταν ιδιαιτέρως θερμή, όπως γράφει το AΠΕ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά