Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκδήλωση για την Μπλε Οικονομία από το Επιμελητήριο Αχαΐας στο Patras IQ 2019

Εκδήλωση για την Μπλε Οικονομία από το Ε...
Μαρτάτος Tάκης

Tην Κυριακή 14/4/2019 στις 3 το μεσημέρι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΟΛΠΑ

Εκδήλωση Δικτύωσης για την Μπλε Οικονομία στην Δυτική Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/4/2019 και ώρα 3-5 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΟΛΠΑ (Νότιος Λιμένας Πατρών, παραπλεύρως Τερματικού Σταθμού παραπλεύρως Τερματικού Σταθμού υποδοχής επιβατών, Κτίριο Β1).

Την εκδήλωση με τίτλο «Δράσεις της Γαλάζιας Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδoς» διοργανώνει το Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλαίσιο της διοργάνωσης της 6ης Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας Patras IQ 2019, σε συνεργασία με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής & Αυτοματισμού, Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Βασική επιδίωξη της εκδήλωσης είναι η προσέλκυση επιχειρήσεων στον τομέα της Μπλέ Οικονομίας (Blue Growth) ώστε να συμμετέχουν και να υποστηρίξουν το εγχείρημα της οργάνωσης του Δικτύου Επιχειρήσεων της Μπλε Οικονομίας ή Blue Growth στην Δυτική Ελλάδα. Κατά την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν μεταξύ άλλων για τις δράσεις που υλοποιούνται στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας στον τομέα της Μπλε Οικονομίας καθώς και για την πρόθεση δημιουργίας Δικτύου Γαλάζιας Ανάπτυξης/Blue Growth στην Δυτική Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Κοινωνία