Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η ΕΜΙΛΙ ΡΑΤΑΖΚΟΒΣΚΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ (ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ STARS ΨΗΦΙΖΟΥΝ SUIT TREND)

Η ΕΜΙΛΙ ΡΑΤΑΖΚΟΒΣΚΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ετοιμες για ανδρόγυνο shopping;

Μια αγορά, την οποία επιμένουν καταξιωμένοι ξένοι στυλίστες και fashion editors πως πρέπει να κάνουμε τη φετινή άνοιξη είναι το ανδρικό κοστούμι. Με αφορμή μια εμφάνιση της Εμιλι Ραταζκόβσκι στη Νέα Υόρκη, με ταμπά κοστούμι σε υποδειγματική χαλαρή γραμμή, έχουμε πειστεί πως αυτή είναι η νέα super trendy «στολή» της καθημερινότητας, που πλέον δεν δείχνει καθόλου αυστηρή και τυπική.

 

Το 27χρονο sex symbol με το «άπιαστο» κορμί, απέδειξε πως μπορεί να δείχνει όμορφη ακόμα και όταν δεν ντύνεται αποκαλυπτικά. Ενα κοστούμι σε relaxed fit, συνδυασμένο υπέροχα με sneakers φαντάζει πολύ νεανικό και δροσερό μακριά από τη «στημένη» λογική «γραφείου».

Μια βόλτα στην αγορά θα σας πείσει πως τα σταυρωτά σακάκια με φαρδιά παντελόνια είναι η δημοφιλέστερη νέα γραμμή, δίχως να λείπουν και άλλα πατρόν σε πιο στενές φόρμες. Σας προτείνουμε να διαλέξετε κοστούμι από την παλέτα του μελί, του καφέ, της τερακότα και του κεραμιδί που έχει επιστρέψει πανηγυρικά στην γκαρνταρόμπα της εαρινής σαιζόν. Όμως το μπεζ, το μπλε, το λευκό και το μαύρο αποτελούν κλασικές επιλογές και τα έντονα και νέον χρώματα κάνουν φέτος τη διαφορά. Δείτε τις celebrities που έχουν ντυθεί έτσι το τελευταίο διάστημα. Το μεγαλύτερο «ντόρο» βέβαια έχει κάνει η Μισέλ Ομπάμα στη Σκανδιναβία.

 

GABRIELLA HEARST

GABRIELLA HEARST

GABRIELLA HEARST

CELINE

CELINE

CELINE

EMPORIO ARMANI

EMPORIO ARMANI

EMPORIO ARMANI

MASSIMO DUTTI

MASSIMO DUTTI

MASSIMO DUTTI

MASSIMO DUTTI

MASSIMO DUTTI

MASSIMO DUTTI

ZARA

ZARA

ZARA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View