Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για το πρώτο του βιβλίο

Στην Πάτρα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για τ...

Την Κυριακή 21/4 στις 12 το μεσημέρι στο Επίκεντρο+

Μία συνάντηση γνωριμίας με τον νεαρό ηθοποιό, τραγουδιστή αλλά και συγγραφέα Γιάννη Χατζηγεωργίου του σήριαλ «Ταμάμ» του ΑΝΤ1 & της σειράς «Όσο έσω εσένα» που προβλήθηκε στο Σκάι, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι στο Επίκεντρο+, στην Αγ. Διονυσίου & Νόρμαν στην Πάτρα.

Αφορμή του ερχομού του ταλαντούχου Γιάννη Χατζηγεωργίου στην Πάτρα είναι η έκδοση του πρώτου του βιβλίου με  τίτλο «Ζιάκ, η έκλειψη».

"Ζιάκ είναι το όνομά μου και στη γλώσσα των Φυλάκων σημαίνει έκλειψη του ήλιου. Ναι, είμαι ένας Φύλακας των Ψυχών, και αυτό που θα σας εκμυστηρευτώ είναι ότι ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο - ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα ερωτευμένη με τον Ουίλιαμ".

Το αιώνιο δίλημμα ανάμεσα στο καθήκον και την επιθυμία μέσα από τα μάτια μιας Φύλακα που επιλέγει να παραβεί τους κανόνες και να ζήσει τον απαγορευμένο έρωτα για έναν άνθρωπο.  Μια διαφορετική θεωρία για την κοσμογονία σε μια μαγική ιστορία φαντασίας...ή ίσως όχι και τόσο.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έχει γεννηθεί στις 21/12/1990 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεκατριών χρονών ξεκίνησε ερασιτεχνικά τη συγγραφή θεατρικών κειμένων, ποιημάτων και παραδοσιακών παραμυθιών από τη Μικρά Ασία. Ταλαντούχος ηθοποιός, μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, ο 28χρονος καλλιτέχνης είναι περισσότερο γνωστός στο ευρύ κοινό ως πρωταγωνιστής των σίριαλ «Ταμάμ» και «Παρθένα Ζωή», τραγουδιστής της Panik Records και νικητής του «YFSF - Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1. Το «Ζιάκ, η έκλειψη» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis.

Στην εκδήλωση στην Πάτρα θα συμμετέχει και η σχολή χορού «Χορόδραση» της Βίκυς Αγόρα.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρόσφατα εμφανίστηκε και στο MadWalk 2019 όπου τραγούδησε μαζί με τους Αναστάση Ράμμο, Αποστόλη Τότσικα και Ίαν Στρατή το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα σε μία πράγματι διαφορική εκδοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight