Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά και η φοιτήτρια Ανθή Οχτάρα

Πάτρα: Στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά και ...

«Εμείς οι νέοι, είμαστε αυτοί που θα φέρουμε καινοτόμες λύσεις», αναφέρει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος

«Από μικρή είχα πάντοτε έντονο ενδιαφέρον για την ενασχόληση με τα “κοινά”. Πλέον ανακαλύπτω όλο και περισσότερες “μαύρες” τρύπες, οι οποίες όχι μόνο στρέφουν τα άτομα της ηλικίας μου στο να φύγουν και να σταματήσουν να στηρίζουν την πόλη μας, αλλά και συνθήκες, οι οποίες αποστρέφουν και δυσχεραίνουν το ουσιαστικό “ευ ζην” των ατόμων μεγαλύτερων ηλικιακών ομάδων» δηλώνει η Ανθή Οχτάρα, φοιτήτρια, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά στο Δήμο Πατρέων.

«Θα ήθελα –προσθέτει– μέσα από αυτή την κίνησή μου να προσπαθήσω να δώσω το παράδειγμα σε ανθρώπους σαν εμένα, γιατί η πόλη μας, η Πάτρα μας, μόνο με εμάς θα καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα και τα εμπόδιά της. Άλλωστε, έως τώρα κατέχουν τη σκυτάλη, στην πολιτική ενασχόληση και στις λύσεις των προβλημάτων οι γονείς μας και ήρθε η ώρα να την παραδώσουν σε εμάς. Εμείς οι νέοι, είμαστε αυτοί που θα φέρουμε τις καινοτόμες λύσεις μέσα από τις δράσεις μας και θα καταφέρουμε να πάμε την Πάτρα μας ένα βήμα παρακάτω. Εμείς θα εξελίξουμε τον τόπο μας, μέσα από το πείσμα μας και την θέληση μας».

«Θέλω μία πόλη φιλόξενη με ποικίλες προοπτικές ανάπτυξης και θέλω να προσφέρω στη μέριμνα και πρόνοια για όλους τους πολίτες» καταλήγει.

Για την επιλογή της στο πρόσωπο του Πέτρου Ψωμά εξηγεί: «Ο Πέτρος Ψωμάς και το “σπιράλ” μου δίνουν την πολύτιμη ευκαιρία να υλοποιήσω το όραμά μου και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω θερμά. Έχω στο πρόσωπό του απόλυτη εμπιστοσύνη καθ’ ότι είναι ένας άνθρωπος με κύρος, πολύτιμες γνώσεις, αξίες και ιδέες».

Η Ανθούλα Οχτάρα του Αριστείδη, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, είναι φοιτήτρια στο Δ.ΙΕΚ στην ειδικότητα “στέλεχος διατροφής και διαιτολογίας”. Κατέχει γνώσεις ECDL και λιανικών πωλήσεων μέσα από την πρακτική άσκησή της με τίτλο “Δράσεις Κατάρτισης, πρακτικής άσκησης, συμβουλευτικής και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24, στον τομέα του λιανικού εμπορίου”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις