Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πρόγραμμα Υποτροφιών Γυμνασίου και Λυκείου στα «Εκπαιδευτήρια Πάνου»- Δηλώστε συμμετοχή

Πρόγραμμα Υποτροφιών Γυμνασίου και Λυκεί...

Μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου

Για μία ακόμα βδομάδα (μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου ) οι μαθητές της περιοχής έχουν την ευκαιρία να στείλουν τις αιτήσεις τους στο site των Εκπαιδευτηρίων Πάνου μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής φόρμας η οποία θα είναι ανοιχτή για εγγραφές. Παράλληλα πληροφορίες δίνονται από την γραμματεία του σχολείου 2634021607.

Τα «Εκπαιδευτήρια Πάνου» επιδεικνύοντας την κοινωνική τους ευαισθησία προκηρύσσουν Διαγωνισμό Υποτροφιών μεταξύ των μαθητών της ΣΤ' τάξης Δημοτικού και Γ΄ τάξης Γυμνασίου οι οποίοι προέρχονται από το ίδιο το σχολείο ή από άλλα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία της ευρύτερης περιοχής και που το σχολικό έτος 2019 - 2020 θα φοιτήσουν στην Α' τάξη Γυμνασίου & Α’ Λυκείου.

Για πρώτη φορά φέτος οι πλήρεις υποτροφίες του σχολείου θα έχουν την υποστήριξη τεσσάρων χορηγών: Του Ιδρύματος «Μαριάνα Βαρδινογιάννη», της «Εθνικής Τράπεζας», της «Vinci Concession» και της οικογένειας Κωνσταντίνου και Παναγιώτας Κοτρώνη. Οι Υποτροφίες που θα χορηγηθούν και στις δύο εκπαιδευτικές βαθμίδες θα έχουν διάρκεια όση και τα έτη σπουδών στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο αντίστοιχα και με την προϋπόθεση της διατήρησης άριστων επιδόσεων και εξαιρετικής συμπεριφοράς.

Περιγράφονται δε ως ακολούθως:

Α Γυμνασίου

- Δύο πλήρεις υποτροφίες (καλύπτουν το 100% των διδάκτρων)

- Δύο  μερικές (καλύπτουν το 50% των διδάκτρων)

Α Λυκείου

- Δύο πλήρεις υποτροφίες (καλύπτουν το 100% των διδάκτρων)

- Δύο μερικές (καλύπτουν το 50% των διδάκτρων)

 

Οι Υποτροφίες θα χορηγηθούν κατόπιν γραπτών εξετάσεων στη Νέα Ελληνική Γλώσσα και στα Μαθηματικά και σε θέματα που αφορούν στην ύλη της ΣΤ΄ Δημοτικού και της Γ΄ Γυμνασίου αντίστοιχα. Ο Διαγωνισμός και για τα δύο μαθήματα που αφορούν στις υποτροφίες Γυμνασίου και Λυκείου θα υλοποιηθεί την Κυριακή, 5 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Υποτροφίες Α’ Γυμνασίου ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ.

- Εξεταστική Δοκιμασία στη Νεοελληνική Γλώσσα 10.30π.μ. – 12.00 π.μ

-  Εξεταστική Δοκιμασία στα Μαθηματικά 12.30 – 14.00 π.μ.

Υποτροφίες Α’ Λυκείου ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ.

-  Εξεταστική Δοκιμασία στη Νεοελληνική Γλώσσα 10.30π.μ. – 12.00 π.μ

- Εξεταστική Δοκιμασία στα Μαθηματικά 12.30 – 14.00 π.μ

Έντυπες Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, στη Γραμματεία του Γυμνασίου – Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου ή μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής φόρμας η οποία θα είναι ανοιχτή για ηλεκτρονικές εγγραφές έως και την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.

Το σχετικό έντυπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν είτε από τη Γραμματεία του Σχολείου είτε από την ιστοσελίδα των Εκπαιδευτηρίων www.ekppanou.gr.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών, που ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις εξετάσεις υποτροφιών, οφείλουν να καταθέσουν πριν τη διεξαγωγή των εξετάσεων στη Γραμματεία του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Πάνου τα κάτωθι:

- Αίτηση Συμμετοχής

- Βεβαίωση ταυτοπροσωπίας του μαθητή/τριας από Δήμο ή ΚΕΠ ή διαβατήριο

Παράλληλα, οι γονείς και οι κηδεμόνες των υποψήφιων υποτρόφων θα κληθούν μετά την ολοκλήρωση της εξεταστικής δοκιμασίας και πριν την ανακοίνωση των βαθμολογιών (περί τα τέλη Μαΐου) να καταθέσουν επιπροσθέτως τα παρακάτω δικαιολογητικά, τα οποία συναρτώνται με τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης των Υποτροφιών:

- Ευκρινές φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ή εκκαθαριστικό σημείωμα για το φορολογικό έτος 2018 των κηδεμόνων του υποψήφιου υποτρόφου από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

- Δήλωση του νόμου 1599/86 η οποία θα φέρει βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του δηλούντος από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή Κ.Ε.Π., για τους γονείς και κηδεμόνες υποψηφίων που δεν υποχρεούνται να υποβάλουν φορολογική δήλωση, στην οποία θα αναγράφεται ότι «δεν είχα υποχρέωση να υποβάλω φορολογική δήλωση για το φορολογικό έτος 2018».

Η μεταφορά των διαγωνιζόμενων την ημέρα των εξετάσεων θα γίνει με την ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων.

Όσοι γονείς επιθυμούν να γνωρίσουν τα Εκπαιδευτήρια πριν τις εξετάσεις μπορούν να κλείσουν ραντεβού για ενημερωτική επίσκεψη, απευθυνόμενοι στο τηλεφωνικό κέντρο (τηλ. επικοινωνίας: 26340 - 21607).

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο site του σχολείου μας (http://www.ekppanou.gr/ypotrofies).

Παράλληλα μπορείτε να κάνετε την εγγραφή στη φόρμα εγγραφής (https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdWdw7FMc2haTNRD…/viewform…).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά