Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην Έκθεση “FOOD EXPO 2019”

Share Button

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει για την συμμετοχή του, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου για μία ακόμη χρονιά, στην FOOD EXPO 2019, την μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη. Η FOOD EXPO διοργανώθηκε στην Αθήνα, το διάστημα 16-18/03/2019 και αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, το σημαντικότερο εμπορικό Φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας και σίγουρα το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στην Νότια Πύλη της Ευρώπης. Ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των επιχειρήσεων για δημιουργία συνεργασιών στην εγχώρια αγορά αλλά κυρίως ανταποκρίνεται στην αυξανομένη ανάγκη για εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο κο Αλέκο Πάσχο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο κο Ελευθέριο Κώστα και τον Β΄ Αντιπρόεδρο κο Ηλία Τσακίρη. Οι Θεσπρωτικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην έκθεση δήλωσαν την ικανοποίηση τους και την προσδοκία για επέκταση του δραστηριοτήτων τους.
Οι επιχειρήσεις που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και του Επιμελητηρίου ήταν, ο Σύλλογος Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του κο Ιωάννη Χεκίμογλου, οι επιχειρήσεις αρωματικών φυτών και βοτάνων των κ.κ. Μαρίας και Σοφίας Κομίνη, η επιχείρηση παραγωγής φυσικού μελιού του κου Παναγιώτη Σοφία και η ΚΔ Εμπορική Εταιρεία Ειδών Σουπερμάρκετ Μονοπρόσωπη ΙΚΕ.
Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στην έκθεση κρίνεται ως άκρως επιτυχημένη κρίνοντας από τα θετικά μηνύματα του ελήφθησαν, αφήνοντας την αίσθηση ότι το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε θα μεταφραστεί σε σύναψη συνεργασιών στο άμεσο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *