Νίκος Γώγος από Γαρδίκι: «Την Κυριακή παίρνουμε την απόφαση να πάμε ξανά τον δήμο μας μπροστά!»

Share Button

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με τη συμμετοχή πολιτών από όλη την περιοχή πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Σουλίου κ. Νίκου Γώγου στο Γαρδίκι.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Δύναμη Ελπίδας», μιλώντας σε μια επιτυχημένη συγκέντρωση, μίλησε για το όραμα και το σχέδιο του συνδυασμού για το Δήμο, «ένα διαρκές συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια»,όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία του ο κ. Γώγος επεσήμανε: «Έφτασε η ώρα των επιλογών. Την Κυριακή παίρνουμε την απόφαση να πάμε ξανά τον  δήμο μας μπροστά! Αυτό είναι το προσκλητήριο μας. Αυτό είναι το μήνυμα που φέρνει η παράταξη μας «Δύναμη Ελπίδας». Να πάμε μπροστά! Μπορούμε κι έχουμε το σχέδιο. Να συνδέσουμε το πλούσιο παρελθόν με τις σημερινές μας δυνατότητες, να επέμβουμε με στοχευμένα έργα μεγάλα και μικρά, να νοικοκυρέψουμε, να ζωντανέψουμε τα χωριά και τις γειτονιές μας και να αναδείξουμε την ξεχωριστή τους προσωπικότητα με μακροπρόθεσμα οφέλη για όλους».

Ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του λέγοντας: «Συνδημότισσες, συνδημότες, στις 26 Μαΐου, δώστε τη δύναμη στην αξιοσύνη, την εμπειρία και τη γνώση, δώστε τη δύναμη στην ομάδα που έχει όραμα για τον τόπο μας και θα αγωνιστεί γι’ αυτό με αλήθεια, σοβαρότητα, ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, καθαρή και ανοιχτή σκέψη, διαφάνεια, κοινωνική αλληλεγγύη, ισότητα και δικαιοσύνη, ίσες ευκαιρίες για όλους».

Σήμερα στις 9.00μ.μ. διεξάγεται η κεντρική προεκλογική ομιλία του Νίκου Γώγου στα γραφεία του συνδυασμού της «Δύναμης Ελπίδας» Κ. Καραμανλή 77, στον πεζόδρομο της Παραμυθιάς.

Γραφείο Τύπου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *