Ένα νέο πεντάστερο αποκτούν οι Σποράδες και η Σκιάθος στην οποία η τουριστική ανάπτυξη συνεχίζεται με σταθερό ρυθμό. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, για ξενοδοχειακή μονάδα που θα κατασκευαστεί στην περιοχή της Αγίας Ελένης κοντά στις Κουκουναριές.

Η επένδυση ανήκει στην εταιρεία "Ανατολικές Σποράδες Α.Ε." η οποία εδρεύει στη Σκιάθο και δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού και του real estate. Πρόεδρος της εταιρείας είναι ο Αριστείδης Δερβένης και διευθύνων σύμβουλος ο Παναγιώτης Δερβένης.

Η μονάδα θα είναι δυναμικότητας 300 κλινών.

Η παραλία της Αγίας Ελένης βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Σκιάθου, σε απόσταση 13 χιλιομέτρων από την πόλη της Σκιάθου και ενός μόλις από την δημοφιλή παραλία των Κουκουναριών.

Ο όρμος της Αγίας Ελένης, στον οποίο βρίσκεται και η παραλία, οφείλει το όνομά του στο ομώνυμο εκκλησάκι που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα. Συγκαταλέγεται στις ομορφότερες παραλίες του νησιού με πλούσια φυσική ομορφιά, προσφέροντας ηρεμία και χαλάρωση σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. 

Τα βασικά χαρακτηριστικά της παραλίας είναι η χρυσαφένια αμμουδιά, τα καταγάλανα νερά και τα πεύκα τα οποία φτάνουν σχεδόν μέχρι την θάλασσα. Είναι οργανωμένη και διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες αλλά και ελεύθερο χώρο για όποιον επιθυμεί να χρησιμοποιήσει δικό του εξοπλισμό. Λειτουργούν επίσης beach bar και ταβέρνα.

Ζήσης Ηρειώτης thessaliaeconomy.gr