O Όμιλος Σπύρου γιόρτασε μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του στη Σκόπελο.

Ξεκινώντας με ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο το 1978 ο Όμιλος έχει πλέον εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Σκοπέλου με τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες (Rigas Hotel, Skopelos Holidays Hotel & Spa, Blue Green Bay-Skopelos και Elios Holidays Hotel-Skopelos) και δραστηριοποιείται και σε μια σειρά από άλλους κλάδους.

Πρόσφατα προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας με τη μετονομασία του ξενοδοχειακού και τουριστικού σκέλους σε “Spyrou Skopelos Experience”.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο όμιλος ολοκληρώνει αυτήν την περίοδο μια σειρά ανακαινίσεων στις ξενοδοχειακές του μονάδες, συνολικού ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο επανασχεδιασμός αυτός σχετίζεται με την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου σε νέους τομείς.

Στόχο αποτελεί η ολοκληρωμένη και καλά οργανωμένη εμπειρία διακοπών για τον ταξιδιώτη από κάθε γωνιά της γης. Η “Spyrou Skopelos Experience” έχει εμπλουτίσει τη διαμονή στα ξενοδοχεία της δημιουργώντας τρία νέα γαστρονομικά εστιατόρια, τα οποία πλαισιώνουν τις υπηρεσίες ευεξίας, τις οργανωμένες και πεντακάθαρες παραλίες, τη διοργάνωση γάμων και τα πακέτα πεζοπορικού τουρισμού.

Επιπρόσθετα, η επιτυχημένη δραστηριοποίηση του Ομίλου στον εμπορικό κλάδο τα τελευταία έξι χρόνια με την δημιουργία του Best Shop Skopelos, οδήγησε στην επέκταση των εργασιών με τα πρόσφατα εγκαίνια του Best Shop στη Σκιάθο. 

Τατιάνα Ρόκου traveldailynews.gr