Το ωράριο της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης

|
THESTIVAL TEAM

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Μενεμένης το πρωί της Δευτέρας 11/5.

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης με ανακοίνωση του, ευχαριστεί θερμά τους πολίτες, κατοίκους, δημότες εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και υπενθυμίζουμε ότι ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του νέο Κέντρο Αιμοληψίας Δυτικής Θεσσαλονίκης στο κτήριο του Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων (Ελευθερίας και 28ης Οκτωβρίου, Αμπελόκηποι), σε συνεργασία με τη Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» το οποίο θα λειτουργεί μέχρι τις 30/5 με το εξής ωράριο:

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη : 12:00-19:00

Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 8:30-14:00

«Καλούμε για ακόμη μία φορά όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας και  βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο δήμος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.