Αυτά είναι τα beach bars που ανοίγουν σύντομα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η θερμοκρασία έχει ανέβει και τα beach bars της Χαλκιδικής, ετοιμάζουν τα πιο ξέφρενα opening parties που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν.

Το πρώτο πόδι, το οποίο φημίζεται για τoυς έντονους ρυθμούς διασκέδασης, θα έχει την τιμητική του, ενώ το δεύτερο προσφέρει επιλογές σε όσους ψάχνουν κάτι πιο ήσυχο.

Εξαιρετικές επιλογές υπάρχουν όμως και στo νομό Θεσσαλονίκης, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη

Το Thestival.gr σας παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα πλάι στις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι όπως του αρμόζει!

Sahara Resort

saha.jpg

Σε μία από τις ομορφότερες παραλίες στην Νέα Ηράκλεια το Sahara Resort, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες για περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές.

Μάλιστα την Πρωτομαγιά διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι με πρωταγωνιστή τον Διονύση Σχοινά.

Πληροφορίες:

Νέα Ηράκλεια, Χαλκιδική

Τηλ: 2399 062502

FB: Sahara Resort Greece

Λευκή Άμμος Beach Bar

lefki-1.jpg

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το beach bar Λευκή Άμμος, στην παραλία Ξενία στο Παλιούρι ετοιμάζεται να το καλωσορίσει με ξέφρενο party και χορό πλάι σε μια από τις όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής.

Το opening αναμένεται το Σάββατο 27 Απριλίου.

Πληροφορίες:

Παλιούρι, Χαλκιδική

Τηλ: 6981190191

FB: Leuki Ammos Beach Bar

Γλαρόκαβος Beach Bar

glar.jpg

Στο Γλαρόκαβο Βeach Βar δίπλα σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όλα ξεκινούν το Σάββατο 27 Απριλίου.

Στη συνέχεια Street Outdoors και Madorasindahouse συνεργάζονται για πρώτη φορά την Τετάρτη 1η Μαίου. Οι residents των δυο εκ των πιο ενεργών ομάδων της Θεσσαλονίκης, θα βρίσκονται στα decks του Γλαρόκαβου απο το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στις 14.00 έως αργά το βράδυ.

Πληροφορίες:

Πευκοχώρι, Χαλκιδική

Τηλ: 694 907 5300

FB: Glarokavos

Cabana Beach

caba.jpg

Στις 27 Απριλίου το Cabana beach bar στην καταγάλανη ακτή Ξενία στο Παλιούρι Χαλκιδικής ανοίγει τις πύλες του, ενώ σας καλεί την Πρωτομαγιά να γιορτάσετε παρέα με μοναδική μουσική.

Πληροφορίες:

Παλιούρι, Χαλκιδική

Τηλ: 695 569 8151

FB: Cabana beach

Agistri Beach Bar – Restaurant

agis.jpg

Σε μια πανέμορφη παραλία του Πευκοχωρίου ανοίγει τις πύλες του 28 Απριλίου, το Agkistri. Dj θα σας ξεσηκώσει με τη μουσική του, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ένα από τα μοναδικά πιάτα του εστιατορίου, συνοδευόμενο από ένα δροσερό κοκτέιλ.

Πληροφορίες:

Πευκοχώρι

Τηλέφωνο: 6982444230 / 6947893313

FB: Agistri Beach Bar – Restaurant

Navagos Beach Bar

bafa.jpg

Στις 27 Απριλίου ανοίγει τις πόρτες του το Navagos Beach Bar στο Παλιούρι Χαλκιδικής και σας περιμένει ανανεωμένο να το επισκεφτείτε για να περάσετε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι!

Πληροφορίες:

Παλιούρι, Χαλκιδική

Τηλ: 697 669 5451

FB: Navagos Beach Bar

Anemos Beach Bar

ane.jpg

Στην όμορφη ακτή Σάνη στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής το Anemos Beach Bar ετοιμάζει ένα μοναδικό πάρτι στις 26 Απριλίου και σας περιμένει για τις πρώτες βουτιές και χαλάρωση δίπλα στην παραλία να απολαύσετε γευστικά coctails!

Πληροφορίες:

Ακτή Σάνη, Χαλκιδική

Τηλ: 2374 031690

FB: Anemos Beach Bar

Lime Beach Bar

lim.jpg

Στην όμορφη Άφυτο στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής το Lime Beach Bar άνοιξε από χθες για όσους θέλουν να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο στις 27 Απριλίου. Ντυμένο στα λευκά σε συνδυασμό με χαλαρωτική μουσική θα σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.

Πληροφορίες:

Άφυτος, Χαλκιδική

Τηλ: 2374 091509

FB: Lime Beach Bar

Elephant Beach Bar

elafa.jpg

Ανακαλύψτε έναν παράδεισο σε μία από τις ομορφότερες παραλίας της Χαλκιδικής στο Πευκοχώρι και το Elephant, το οποίο διοργανώνει ένα τετραήμερο πάρτι, το οποίο ξεκινά από τις 27 Απριλίου οπότε και ανοίγει.

Πληροφορίες

Πευκοχώρι, Χαλκιδική

Τηλ:697 042 5787

FB: Elephant Beach Bar

Mango Beach Bar

mango.jpg

Στην Ακτή Καλογριάς το καλοκαίρι για το Mango Beach Bar ξεκινάει από το Σάββατο 27 Απριλίου και θα είναι κάθε μέρα ανοιχτό για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής.

Πληροφορίες:

Νικήτη, Χαλκιδική

Τηλ: 2375 022311

FB: Mango Beach Bar

Carousel

carou.jpg

Αν θέλετε να αποδράσετε για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και της πόλης, το Carousel στον Ποταμό της Επανομής, αποτελεί μία ιδανική επιλογή.

Πολύ καλή επιλογή τόσο για χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα αλλά και για ξεφάντωμα μέχρι όσο πάει καθώς τα live events του είναι συχνά.

Από τις 28 Απριλίου…

Πληροφορίες

Περιοχή: Επανομή

Τηλέφωνο: 6974104235

FB: Carousel Beach

Riviera

river.jpg

Μόλις 30 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε το Riviera ένα πανέμορφο beach bar που συνδυάζει χαλάρωση αλλά και ψυχαγωγία.

Μπορείτε να κάνετε την ηλιοθεραπεία σας δίπλα στο κύμα, πίνοντας τον καφέ σας, ενώ για τους πιο αθλητικούς υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα volley και beach soccer.

Έτοιμο να σας υποδεχθεί από την Πρωτομαγιά.

Πληροφορίες

Περιοχή: Τούζλα, Αγγελοχωρίου

Τηλέφωνο: 697 661 8406

FB: Riviera Beach BAR

Να σημειωθεί ότι αρκετά beach bars δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την ημέρα που θα κάνουν opening.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.