Νέο κατάστημα Fiorentino LFS στο Apollonia Politia

|
THESTIVAL TEAM

Τη δική της παρουσία στο Apollonia Politia αποκτά η εταιρεία ανθοπωλείων «Fiorentino LFS», πρωτοπορώντας για ακόμα μία φορά, καθώς γίνεται η πρώτη εταιρεία του κλάδου της που εισέρχεται εμπορικά σε έναν πολυχώρο!

Η γνωστή εταιρεία επεκτείνει το δίκτυό της!

«Τα ανθοπωλεία Fiorentino LFS μετρούν φέτος 45 χρόνια ζωής και η κίνηση αυτή σηματοδοτεί την εξέλιξη που μπορεί να έχει ολόκληρος ο κλάδος μας. H εταιρεία μας, άλλωστε, επενδύει συνεχώς σε ένα προφίλ προδιαγραφών εξωτερικού, αποδεχόμενη ιδιαίτερα τιμητικές προτάσεις και προκλήσεις όπως αυτή από μία τόσο μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων», αναφέρει ο Αβραάμ Αβάνογλου, που αποτελεί τη νέα γενιά της επιχείρησης, διατηρώντας και αναπτύσσοντας το οικογενειακό όραμα που συμπληρώνει φέτος 45 χρόνια ζωής.

pic3.jpg

Τί μπορεί όμως να βρει κανείς στο νέο κατάστημα της εταιρείας; «Όλες τις δημιουργίες που έχουν ταυτίσει την Fiorentino LFS με τις σημαντικές στιγμές ενός ανθρώπου. Επιπλέον, θα μπορεί να βρει τα ιδιαίτερα Eternity Roses by Fiorentino LFS σε μοναδικά κουτιά, σε όμορφες γυάλες, αλλά και σε ακρυλικές συσκευασίες, την καινούργια μας σειρά με αρωματικά κεριά και αρωματικά χώρου, καθώς και λούτρινα αρκουδάκια σχεδιασμένα από εμάς! Παράλληλα, ο επισκέπτης θα ανακαλύψει και ένα προϊόν – έκπληξη που θα γίνει γνωστό στο κοινό μας τις επόμενες ημέρες!», τονίζει ο νεαρός επιχειρηματίας.

pic2.jpg

Η συζήτησή μας πηγαίνει στη σύγχρονη εποχή των social media και της digital επικοινωνίας και στον ρόλο που παίζουν στο χτίσιμο και την επέκταση ενός brand. Η «Fiorentino LFS», άλλωστε, έχει μία από τις πιο δημοφιλείς σελίδες στον κλάδο της, περισσότερους από 12 χιλιάδες followers στο Instagram, viral posts, έντονη διάδραση και άριστες κριτικές. Την ίδια στιγμή που το site της «πέφτει» κάθε χρόνο από τον αριθμό επισκεπτών που αναζητούν δώρο στις γιορτές αλλά και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Η Digital παρουσία είναι το Α και το Ω στο σύγχρονο Branding, με το πρωτογενές περιεχόμενο, το λειτουργικό site, τις ξεχωριστές καμπάνιες στα social media και την μακροπρόθεσμη στρατηγική να αποτελούν σημεία κλειδιά της επιτυχίας. Η σελίδα μας αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και βλέποντας τα σχόλια κάτω από τα posts διαπιστώνεις ότι συντροφεύουμε τους ανθρώπους σε πολύ προσωπικές τους στιγμές. Υπάρχει τίποτα πιο τιμητικό από αυτό;», προσθέτει.

pic1.jpg

Πριν από λίγες ημέρες, σε ένα από τα μεγαλύτερα events των τελευταίων μηνών στην Αθήνα, γνωστή επιχειρηματίας εγκαινίασε τον καινούριο της χώρο, παρουσία πολλών εγχώριων Celebrities και της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Τις εντυπώσεις, ωστόσο, έκλεψαν οι δημιουργίες που επιμελήθηκε η «Fiorentino LFS» για το event, με τον Βασίλη Σπανούλη και τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών να τις συμπεριλαμβάνουν στις αναρτήσεις τους.

«Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει αναλάβει τον στολισμό και την καλλιτεχνική επιμέλεια πολλών ξεχωριστών και σημαντικών γάμων και events σε κάθε σημείο της χώρας. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς δείχνει ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας πέρασε τα σύνορα της Θεσσαλονίκης και επεκτάθηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το όραμά μας, άλλωστε, είναι μία αλυσίδα καταστημάτων τόσο εντός της, όσο και στο εξωτερικό, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο αισθητικής που μας συνοδεύει στην πορεία προς τον εορτασμό μισού αιώνα ζωής», καταλήγει ο Αβραάμ Αβάνογλου.

Η σελίδα της εταιρείας στο Facebook: https://www.facebook.com/Fiorentino.lfs/

Η σελίδα της εταιρείας στο Instagram: https://www.instagram.com/fiorentino_lfS/

Το site της εταιρείας: https://www.fiorentinoflowersthessaloniki.com/el/

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.