Τρεις κεντρικές ομιλίες από τον υποψήφιο δήμαρχο Παύλου Μελά, Γιώργο Λίλτση

|
THESTIVAL TEAM

Με τρεις κεντρικές πολιτικές ομιλίες και παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» σε κάθε δημοτική ενότητα του δήμου Παύλου Μελά ολοκληρώνει την προεκλογική εκστρατεία του ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

Ο γιατρός και επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» θα μιλήσει τη Δεύτερα 20 Μαΐου στις 20:00 στην πλατεία Δημοκρατίας στην Ευκαρπία.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος θα βρεθεί στην πλατεία Μετεώρων στην Πολίχνη, ενώ την Παρασκευή 24 Μαΐου θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Άνω Ηλιούπολης στην Σταυρούπολη.

«Προσκαλούμε όλους τους δημότες του ιστορικού δήμου Παύλου Μελά να κάνουν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Να εμπιστευτούν με την ψήφο τους την αυτοδιοικητική μας παράταξη. Να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόγραμμα που καταθέσαμε προκειμένου ο δήμος μας να γίνει σύγχρονος και ευρωπαϊκός, καινοτόμος, πράσινος και «έξυπνος». Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε παρόντες σε κάθε γειτονιά και κάθε δρόμο με ρεαλιστικές, δημιουργικές και οραματικές προτάσεις. Δίνουμε όλοι ραντεβού την Κυριακή 26 Μαΐου στις κάλπες για να στείλουμε μήνυμα νίκης και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ σε αυτούς που μας καταδίκασαν στο γκρίζο. Καλούμε κάθε δημότη να γίνει μέλος της μεγάλης αυτής ομάδας. Καλούμε όλους τους πολίτες στις εκδηλώσεις μας» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.