Περιοδεία στη Χαλκιδική ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θερμή υποδοχή στον Πολύγυρο (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Περιοδεία στη Χαλκιδική πραγματοποίει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως αναφέρει το halkidikinews.gr, πρώτη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν τα Ν. Μουδανιά, όπου περπάτησε την παραλία και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με απλούς πολίτες. Τον συνόδευαν οι υποψήφιοι βουλευτές βουλευτής Γιώργος Βαγιωνάς, Γρηγόρης Τάσιος, ο αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Γιώργος και άλλα στελέχη της ΝΔ.

Παράλληλα ο δήμαρχος Ν. Προποτνίδας Μανώλης Καρράς συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη για τα προβλήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε ισχυρή εντολή ώστε να υπάρξει την επόμενη ημέρα » μια σταθερή και αποφασισμένη κυβέρνηση που θα υλοποιήσει ταχύτατα και χωρίς αναστολές ένα τολμηρό πρόγραμμα μεγάλων αλλαγών».

Θερμή υποδοχή στον Πολύγυρο

 Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε στον Πολύγυρο ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Απόστολο Τζηρίτη,  τον αντιπεριφερειάρχη, όλους τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στη Χαλκιδική, το δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, το δήμαρχο Σιθωνίας, Γιάννη Τζίτζιο και στελέχη του κόμματος.

“Η ΝΔ είναι πιο ώριμη και πιο έτοιμη από ποτέ για να κυβερνήσει τη χώρα” ανέφερε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους φίλους της ΝΔ που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Δημαρχείου για να τον ακούσουν.

Δείτε τις φωτογραφίες του halkidikinews.gr:

mits-1.jpg

mits-2.jpg

mits-3.jpg

mits-4.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.