Follow us

Ύποπτη για τη δολοφονία του 64χρονου στο Χαλάνδρι η Γερμανίδα σύντροφός του

Σε δύο εκδοχές έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής για τον θάνατο του 64χρονου στο Χαλάνδρι. Σκόπιμη δηλητηρίαση ή ασφυξία.

Ύποπτη για τη δολοφονία του 64χρονου στο Χαλάνδρι η Γερμανίδα σύντροφός του

Σε δύο εκδοχές έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής για τον θάνατο του 64χρονου στο Χαλάνδρι. Σκόπιμη δηλητηρίαση ή ασφυξία.

Ο 64χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε προχωρημένη σήψη μέσα στο διαμέρισμά του, ενώ ως βασική ύποπτος, η οποία και αναζητείται, θεωρείται η 56χρονη σύντροφός του από τη Γερμανία. Σημειώνεται πως έχει εξαφανισθεί από τις αρχές Ιανουαρίου, τότε που προσδιορίζεται χρονικά και η δολοφονία του άνδρα.

Η νεκροτομή δεν έδειξε εξωτερικές κακώσεις, τραύματα από μαχαίρι ή βλήμα όπλου, ενώ προσδιόρισε χρονικά τον θάνατο περίπου 1,5 μήνα πριν τον εντοπισμό. Αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος προήλθε από ασφυξία ή από δηλητηρίαση.

Οι αστυνομικοί που αναζητούν τα ίχνη της 56χρονης Γερμανίδας διαπίστωσαν ότι ενδεχομένως ταξίδεψε προς την πατρίδα της στις αρχές Ιανουαρίου, ημερομηνία που και το ίδιο το θύμα είχε πει σε γείτονες και φίλους, πως θα πήγαιναν εκεί για τις γιορτές. Παράλληλα, από τα στοιχεία ταυτότητας που έχουν στην κατοχή τους σε συνεργασία με διωκτικές αρχές ξένων χωρών, διαπιστώνουν πως η βασική ύποπτος δεν έχει απασχολήσει για κάποιο αδίκημα.

Οι αρμόδιες διωκτικές αρχές έφθασαν στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας. Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε στο πάτωμα του υπνοδωματίου, τυλιγμένη σε σεντόνι, όπως επίσης και με σακούλες και ταινία συσκευασίας, ενώ τα χέρια του θύματος ήταν δεμένα με σχοινί. Οι αστυνομικοί από τα ευρήματα δεν διαπιστώνουν προμελέτη του εγκλήματος, ωστόσο οι ενέργειες μετά την ανθρωποκτονία αναδεικνύουν σπουδή, για την καθυστέρηση εντοπισμού της σορού, προκειμένου ο δράστης ή η δράστιδα να κερδίσουν χρόνο, ώστε να εξαφανιστούν.

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΤΟ STAR 23 Απρ 2024 | 23:03

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής για τους αστυνομικούς- "Να πετάξουν τη στολή, να κάνουν άλλη δουλειά"

"Καταπέλτης" για τον δολοφόνο της κόρης του: "Μας κοροϊδεύει, μας είπε ότι είναι τρελός" για να "πέσει στα μαλακά".

ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 23 Απρ 2024 | 17:46

"Εμείς σκοτώσαμε μπάτσο, οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα": Οι ανατριχιαστικές συνομιλίες μετά τη δολοφονία Λυγγερίδη

Στην υπόθεση Λυγγερίδη εμπλέκονται περίπου 160 άτομα, εκ των οποίων ηγετικό ρόλο στη διεύθυνση της οργάνωσης αποδίδεται σε πέντε πρόσωπα.

ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 23 Απρ 2024 | 16:07

Ο Αρης και ο Φοίβος σε άσπρο - μαύρο: Ό,τι ζωή και να έχουν ζήσει μέχρι τώρα, δεν τους άφησε τη δυσπιστία στα μάτια

Είναι δύο σκυλάκια, φιλικά, ανθρωποκεντρικά και παιχνιδιάρικα. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το ύφος τους

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ 22 Απρ 2024 | 09:39

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη - Πάνω από 50 συλλήψεις χούλιγκαν για εγκληματική οργάνωση

Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 20 Απρ 2024 | 10:47

Αποκαλύψεις της Νικολούλη για τον μυστηριώδη θάνατο του φαντάρου Μανώλη Τσικνάκη στη Ρω - "Δεν αυτοκτόνησε, πυροβολήθηκε"

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας του 22χρονου φαντάρου έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που καταλήγουν σε δολοφονία και όχι σε αυτοκτονία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR 19 Απρ 2024 | 22:51

Αγ. Ανάργυροι: Νέο ηχητικό - Η τηλεφωνήτρια δεν καταλάβαινε ποιος δολοφονήθηκε και ποιος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Αυτό που αδυνατούσαν να κάνουν οι αστυνομικοί του τμήματος των Αγίων Αναργύρων ή δεν καταλάβαιναν, το έκανε ο άντρας της ΟΠΚΕ που ενημέρωσε σωστά το Κέντρο για ό,τι έγινε στους Αγίους Αναργύρους

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 19 Απρ 2024 | 21:07

Αποκάλυψη-Αγιοι Ανάργυροι: Ο δολοφόνος της Κυριακής είχε χρόνο, αφού δεν επενέβη ο φρουρός, να την μαχαιρώσει και στο στήθος

Σε ισχυρό μετατραυματικό σοκ η μητέρα της κοπέλας, κατέθεσε υπόμνημα-κόλαφο. Τι ζητάει με αυτό. Δεκτά όλα τα αιτήματά της.

ΣΤΟ STAR 18 Απρ 2024 | 22:16

Άγιοι Ανάργυροι: Μήνυση κατά των αστυνομικών που δεν έκαναν τίποτα να σώσουν την Κυριακή - "Σε 5 λεπτά την ξεφορτώθηκαν"

"Την αφήνουν απροστάτευτη στον δολοφόνο της ενώ είναι υποχρεωμένες λόγω του επαγγέλματός τους να την προστατεύσουν", αναφέρει ο πατέρας της Κυριακής.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 18 Απρ 2024 | 19:31

Λασίθι: Προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος για τον θάνατο του 65χρονου στα Φέρμα Ιεράπετρας

Ο 45χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στον θάνατο του 65χρονου, δηλώνοντας αθώος

Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 18 Απρ 2024 | 12:30

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: "Έπαθα πανικό", είπε ο φίλος της Κυριακής [βίντεο]

Τα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, περιέγραψε ο φίλος της Κυριακής.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ 18 Απρ 2024 | 11:43

"Έχουμε μαχαιρωμένο, δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει": Ηχητικό μετά τη δολοφονία της Κυριακής δείχνει το μπάχαλο στην ΕΛΑΣ

Τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, αποτυπώνει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τηλεφώνημα που έκανε αρχιφύλακας του τμήματος στο κέντρο της Άμεσης Δράσης.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ 17 Απρ 2024 | 19:13

Άγιοι Ανάργυροι: Όλο το μπάχαλο στο ΑΤ το μοιραίο βράδυ - Ο φρουρός είχε ζητήσει να μη βγαίνει σε υπηρεσίες εκτός τμήματος

Πληροφορίες για τα πρόσωπα που είχαν υπηρεσία το βράδυ της 1ης Απριλίου στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ 17 Απρ 2024 | 08:58

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία πήρε και επίσημα το επίθετο της Καρολάιν

Οι γονείς της Καρολάιν ήθελαν όχι μόνο η εγγονή τους να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα, αλλά να αλλάξει και επίθετο για να μην τη συνδέει το παραμικρό με τον πατέρα της.