Η ταβέρνα του Χριστόφορου στα Καλύβια μετράει 53 χρόνια παράδοσης και σας προσκαλεί σε έναν παραδοσιακό χώρο να γευτείτε αυθεντικό ελληνικό φαγητό. Εκείνο που της προσδίδει μια ξεχωριστή ταυτότητα είναι τόσο οι πλούσιες και χορταστικές μερίδες όσο και τα εξαιρετικής ποιότητας ντόπια κρέατα.
Ξεκίνησε σαν «Βλαχοπούλα» τη δεκαετία του ’60 από τον κτηνοτρόφο Αθανάσιο Ράπτη και μετονομάστηκε σε «Χριστόφορος» όταν ανέλαβε τα ηνία ο γιος του. Από τις πιο παλιές και διάσημες ταβέρνες των Καλυβίων, έχει εξελιχτεί τα τελευταία δέκα χρόνια σε ένα τεράστιο μαγαζί που το καλοκαίρι καθίζει χίλια και πλέον άτομα. Τα κρέατα έρχονται κυρίως από τη Μυτιλήνη και άλλα νησιά. Φοβερά παϊδάκια και μπιφτέκι με διαστάσεις... πίτσας, χοντρόκοκκο και πεντανόστιμο, φτιαγμένο από 70% μοσχαρίσιο και 30% αρνίσιο κιμά.
Τα τραπεζάκια έξω γεμίζουν σε χρόνο ρεκόρ από ανθρώπους που φτάνουν από όλη την Αττική. Απίστευτη ποικιλία σε μεζέδες κρεάτων, τεράστιες μερίδες (μερίδα κοκορέτσι 750 γρμ), φρεσκοκομμένες τηγανιτές πατάτες και προζυμένιο ψωμί. Μέχρι και ξεφλουδισμένες οι ντομάτες στις σαλάτες.
Ο Χριστόφορος
ΜΙΧ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ 11
Καλύβια Θορικού Αττικής
τηλ: 2299 048266
Ανοιχτά κάθε μέρα, από τις 11:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr