Follow us

Εμπνευσμένες κοντινές αποδράσεις για το Πάσχα

Είτε μένετε στην Αθήνα και θέλετε να αποφύγετε τα πολλά χιλιόμετρα, είτε μακριά και θέλετε μία γεύση Πάσχα κοντά στην πρωτεύουσα, υπάρχουν λύσεις

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Εμπνευσμένες κοντινές αποδράσεις για το Πάσχα

Για τους περισσότερους, Πάσχα σημαίνει χωριό ή νησί και ότι άλλο αυτό περιλαμβάνει: Δηλαδή πολλά χιλιόμετρα με αυτοκίνητο και ουρές, ή λιμάνια και αεροπλάνα.

Αν θέλετε να αποφύγετε όλα τα παραπάνω και να απολαύσετε ξεκούραστο Πάσχα, κοντά στην πρωτεύουσα, υπάρχουν προορισμοί που θυμίζουν εξωτικά μέρη και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε έθιμα και εκδηλώσεις από τους μακρινούς ανταγωνιστές τους.

Το ίδιο ισχύει όμως και για όσους μένουν πολύ πιο μακριά και θέλουν μία πρωτευουσιάνικη γεύση, αφού μπορούν να κινηθούν μεν στις εθνικές οδούς αλλά στο αντίθετο ρεύμα από τους εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους που θα αδειάζουν την πόλη!

Προορισμοί κοντά στην Αττική λοιπόν στο επίκεντρο! Και πιο αναλυτικά το Λουτράκι, μόλις 45 λεπτά από την πρωτεύουσα και η Βραυρώνα, σε παρόμοια χρονικά διαδρομή.

Λουτράκι

Το Λουτράκι, in προορισμός των Αθηναίων για δεκαετίες, έχει αναβαθμιστεί σε υποδομές και εγκαταστάσεις, διατηρεί όμως πάντα τον κλασσικό αρχοντικό χαρακτήρα του και προσφέρει μία ξεχωριστή θέα στη θάλασσα από κάθε σημείο του. Παράλληλα, αποτελεί ιδανική βάση για πολύ κοντινές βόλτες που αποκαλύπτουν καλά κρυμμένα μυστικά.

Ο επισκέπτης της περιοχής, λίγα λεπτά μακριά από την πόλη μπορεί να βρεθεί σε μαγικά μέρη, όπως ο αρχαιολογικός χώρο του Ηραίου και η Λίμνη Βουλιαγμένης στην οποία μπορεί κανείς εύκολα να κάνει μπάνιο τον Απρίλιο.

Εμπνευσμένες κοντινές αποδράσεις για το Πάσχα
Λίμνη Βουλιαγμένης

Να ανέβει στο όρος Γεράνεια και να γνωρίσει από κοντά υπέροχες Μονές αλλά και ταβέρνες καλά κρυμμένες από τον κόσμο και φυσικά να δει τα ερείπια στην Ακροκόρινθο αλλά και τη θέα που κόβει την ανάσα.

Ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου
Ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου

Την ίδια στιγμή, το Λουτράκι, με τα in bar, club και εστιατόριά του, είναι έτοιμο να υποδεχθεί όσους θέλουν μία πιο έντονη επαφή με τον κόσμο.

Η Ακροκόρινθος
Η Ακροκόρινθος

και η θέα από την κορυφή
και η θέα από την κορυφή

Που θα μείνετε – Προσφορά για τους αναγνώστες μας

Στο Λουτράκι, η λύση διαμονής που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, είναι τα Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort που βρίσκονται λίγο έξω από την πόλη και με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας αλλά και άμεσης πρόσβαση στους ρυθμούς της πόλης. Για φέτος το Πάσχα, έχουν οργανωθεί και ειδικές εκδηλώσεις για τη Μ. Παρασκευή, το Μ. Σάββατο και φυσικά την Κυριακή του Πάσχα, ενώ προσφέρεται και δωρεάν φιλοξενία παιδιού αλλά και εκπτώσεις στις θεραπείες spa.

Wyndham Loutraki Poseidon Resort
Wyndham Loutraki Poseidon Resort

Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά που αποκλειστικά για τους αναγνώστες του thetoc.gr προσφέρει 10% έκπτωση στο σύνολο της διαμονής για το Πάσχα αν κάνουν κράτηση μέσω τηλεφώνου ή email στα Wyndham & Ramada Loutraki Poseidon Resorts στο Λουτράκι, μέχρι τις 10 Απριλίου χρησιμοποιώντας το promo code: EASTERZEUSTOC.

Wyndham Loutraki Poseidon Resorts
e-mail:reservations@wyndhamloutrakiresort.com
www.wyndhamloutrakiresort.com

Ramada Loutraki Poseidon Resort
e-mail: reservations@ramadaloutrakiresort.com
www,ramadaloutrakiresort.com

Managed by ZEUS INTERNATIONAL

Βραυρώνα

Για όσους θέλουν να νιώθουν ακόμα πιο κοντά στην Αττική, η Βραυρώνα προσφέρει ακριβώς αυτόν τον συνδυασμό εγγύτητας αλλά και πολύ ξεχωριστού τοπίου.

Βραυρώνα
Βραυρώνα

Τα εντυπωσιακά βουνά που «βουτάνε» στη θάλασσα και η θέα που κόβει την ανάσα, προσφέρουν μία αίσθηση άμεσης αποκοπής από την ταλαιπωρία της πόλης.

Ο Ναός της Αρτέμιδας
Ο Ναός της Αρτέμιδας

Στη γύρω περιοχή υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες προορισμοί. Ξεκινώντας από τον διάσημο αρχαιολογικό χώρο της Αρτέμιδας αλλά και το κοντινό Πόρτο Ράφτη, οι βόλτες για τους επισκέπτες της Βραυρώνας μπορούν να οδηγήσουν μοναδικές ανακαλύψεις.

Δίπλα, βρίσκεται και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους, αλλά και το εκπτωτικό χωριό, ιδανικό για Πασχαλιάτικο shopping. Η Βραυρώνα είναι δίπλα σε όλα αλλά και μακριά τους, και θεωρείται το ιδανικό κέντρο-απόκεντρο για ξεκούραστες αλλά και διαφορετικές διακοπές.

Πάσχα σημαίνει και ξεκούραση
Πάσχα σημαίνει και ξεκούραση

Που θα μείνετε- Προσφορά για τους αναγνώστες μας

Εμπνευσμένες κοντινές αποδράσεις για το Πάσχα - εικόνα 9

Το Dolce Attica Riviera, με τα πολυτελή δωμάτια και τα ευρύχωρά bungalows, είναι ιδανικό καταφύγιο για φέτος το Πάσχα, για αυτούς που θέλουν για λίγες ή περισσότερες ημέρες, να νιώσουν τον νησιωτικό αέρα ενώ παραμένουν δίπλα στην πόλη.

Και επειδή διακοπές Πάσχα δεν σημαίνει μόνο θρησκευτική κατάνυξη και γαστριμαργικές υπερβολές, στο εντυπωσιακά ανακαινισμένο παραθαλάσσιο Dolce Attica Riviera, οι καλεσμένοι, εκτός από τα δείπνα για τις άγιες ημέρες και φυσικά την Κυριακή του Πάσχα, μπορούν να απολαύσουν τη θεραπευτική μαγεία της θαλασσοθεραπείας και του μασάζ σε ένα από τα μεγαλύτερα spa της Αττικής χωρίς καν να βγουν από τις εγκαταστάσεις.

Εκμεταλλευτείτε την ειδική προσφορά που αποκλειστικά για τους αναγνώστες του thetoc.gr προσφέρει 10% έκπτωση στο σύνολο της διαμονής για το Πάσχα αν κάνουν κράτηση μέσω τηλεφώνου ή email στο Dolce Attica Riviera, μέχρι τις 10 Απριλίου χρησιμοποιώντας το promo code: EASTERZEUSTOC

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 22940 71000

E-mail κρατήσεων: reservations@dolceatticariviera.com

http://www.dolceatticariviera.com

Managed by ZEUS INTERNATIONAL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΙΕΛΚΑ 23 Απρ 2024 | 16:32

Πάσχα στην πόλη, μικρότερα τραπέζια, σπιτικό φαγητό και λιγότερες σούβλες - Ενας στους τέσσερις προγραμματίζει ταξίδι

Αλλαγές στις πασχαλινές καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων - Μικρότερα θα είναι φέτος τα οικογενειακά τραπέζια

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 23 Απρ 2024 | 07:19

Καιρός: Αφρικανική σκόνη, ζέστη και άνεμοι Foen σε όλη τη χώρα – Πότε υποχωρεί το φαινόμενο, τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

Θυελλώδεις άνεμοι, λασποβροχές και αφρικανική σκόνη είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού της Τρίτης. Η πρόγνωση του καιρού για το Πάσχα.

ADAGIO – ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 22 Απρ 2024 | 17:02

Μέγαρο Μουσικής: Johann Sebastian Bach - Τα κατά Ματθαίον Πάθη

Την Τρίτη 30 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 20:30

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ 22 Απρ 2024 | 13:09
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ 22 Απρ 2024 | 10:57

Απαισιόδοξες οι πρώτες εκτιμήσεις Μαρουσάκη για τον καιρό το Πάσχα: Θα είναι άστατος, δεν αποκλείονται βροχές

Ο μετερεωλόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, περιέγραψε τον καιρό που θα κάνει το Πάσχα, τονίζοντας πως τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν είναι καθόλου αισιόδοξα.

22 Απρ 2024 | 10:45

Huawei: Πασχαλινές προσφορές σε κορυφαία wearables

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές σε αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ 22 Απρ 2024 | 09:19

Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων - Αναλυτικά τα ωράρια

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ξεκινά περίπου 10 ημέρες πριν το Πάσχα και φέτος αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την Πέμπτη 25 Απριλίου.

ΣΗΜΕΡΑ 22 Απρ 2024 | 07:11

Πρεμιέρα για το "καλάθι του νονού" με λαμπάδες και σοκολατένια αυγά – Πότε έρχεται το "καλάθι του Πάσχα"

Πρεμιέρα σήμερα για το "καλάθι του νονού", όπου μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει λαμπάδες και σοκολατένια αυγά, ενώ σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμο και το "καλάθι του Πάσχα".

21 Απρ 2024 | 21:10

Πρεμιέρα αύριο για το "Καλάθι του νονού" - Ποια προϊόντα περιλαμβάνει

Στο "Καλάθι των Νονών" εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν οικονομικότερες αγορές.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 21 Απρ 2024 | 12:16

Πάσχα στην Αμοργό: Η φύση μυρίζει φυτά και βότανα, κατανυκτική ατμόσφαιρα, ψημένη ρακή, βαγιές και "Λαζαράκια"

Η Αμοργός αποτελεί δημοφιλή προορισμό της Ελλάδας και δεν παύει στιγμή να δίνει αφορμές για ταξίδι ακόμη και το Πάσχα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 18 Απρ 2024 | 16:45

Αντίστροφη μέτρηση για το "καλάθι των νονών" και το "καλάθι του Πάσχα" - Ποια προϊόντα θα περιλαμβάνουν

Έως τις 4 Μαΐου θα είναι σε ισχύ το καλάθι των νονών και το καλάθι του Πάσχα - Τι ισχύει για το καλάθι της Σαρακοστής και το καλάθι του νοικοκυριού.

ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 18 Απρ 2024 | 11:37

Aπό 22 Απριλίου έως 4 Μαΐου το "καλάθι του νονού"

Ερχεται από τις 22 Απριλίου το "καλάθι του νονού".

ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ 17 Απρ 2024 | 15:38

Πώς τo… ισχυρό δολάριο κάνει ακόμα πιο ακριβό το κόστος της πασχαλινής εξόδου για τους Ελληνες

Όσο ισχυρότερο είναι το δολάριο, τόσο ακριβότερα αγοράζουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα τη βενζίνη και το πετρέλαιο κίνησης.