Αυτό το καλοκαίρι θα έχεις τέλεια μαλλιά και δώρο μια πετσέτα sun of the beach! Δες πώς!

Αυτό το καλοκαίρι θα έχεις α) τα τελειότερα μαλλιά β) την τελειότερη πετσέτα!

Για αρχή, αυτό που πρέπει να γνωρίζεις σε σχέση με τα μαλλιά μου είναι ότι οι ανάγκες αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Και για να στο δώσω να το καταλάβεις καλύτερα, ακριβώς όπως αλλάζεις τα ρούχα που φοράς από τον χειμώνα στο καλοκαίρι το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα προϊόντα που επιλέγεις για την φροντίδα των μαλλιών σου. Είναι σχεδόν αυτονόητο αφού το καλοκαίρι τα μαλλιά εκτίθενται σε έντονη ζέστη, στον ήλιο ενώ από την άλλη το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Είναι η κατάλληλη περίοδος, λοιπόν, να επισκεφθείς ένα από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια System Professional και να ανακαλύψεις το δικό σου προσωπικό Summer Energy Code με τη βοήθεια του επαγγελματία κομμωτή (την τελευταία φορά που είχα κλείσει ραντεβού ήταν τα Χριστούγεννα και σκοπεύω να κάνω το αντίστοιχο άμεσα…).
Μέσα από την ανάλυση του προφίλ ενέργειας των μαλλιών- Energy Code Mapping- προκύπτει το εξατομικευμένο σύστημα περιποίησης που θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από την ηλιακή ακτινοβολία και θα τα βοηθήσει να ξαναβρούν την χαμένη τους ενέργεια.
Λόγω της εκτεταμένης έκθεσης των μαλλιών στον ήλιο την άνοιξη και ιδιαίτερα το καλοκαίρι, το Summer Energy code προτείνει ένα ή περισσότερα προϊόντα από τη νέα Solar της System Professional.

Η NEA ΣΕΙΡΑ SOLAR

Η νέα σειρά Solar της System Professional ενσωματώνει την τεχνολογία HelioGuard, που περιέχει πανίσχυρα αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος, τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από την τρίχα.
Έτσι, ελαχιστοποιείται η βλαβερή επίδραση της ακτινοβολίας στην πρωτεΐνη της τρίχας, ενώ παράλληλα διατηρείται η ένταση του χρώματος των μαλλιών για μεγαλύτερο διάστημα. Μετά την έκθεση στον ήλιο, τα κατάλοιπα αντηλιακού, θαλασσινού και χλωριωμένου νερού πρέπει να απομακρυνθούν από τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Αυτό θα βοηθήσει στην επανόρθωση και στην εξισορρόπηση της υγρασίας τους.
Το Σύμπλεγμα HelioRestore, που περιέχει η σειρά Solar, διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και βοηθά στην αναδόμησή της, ενώ αναπληρώνει την χαμένη υγρασία των μαλλιών.

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..!
Επισκέψου ένα από τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια System Professional, ζηήτησε από τον κομμωτή σου να βρει το δικό σου προσωποποιημένο Summer Energy Code και με ελάχιστη αγορά 3 προϊόντων System Professional παίρνεις δώρο μια πετσέτα και τσάντα θαλάσσης Sun of a Beach. Η προσφορά ισχύει από 21/04 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Είδες που αυτό το καλοκαίρι θα έχεις τα ομορφότερα μαλλιά και τα ωραιότερα αξεσουάρ παραλίας!

Read More

And More