Χρωματιστά σαπουνάκια; Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Μπορεί το μέγεθός τους να είναι τόσο μικρό που για κάποιους να θεωρείται αμελητέο, αλλά στην πραγματικότητα η “μαγεία” κρύβεται στις λεπτομέρειες! Και όταν μιλάμε για αισθητική και γούστο, τότε και το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να εισαχθεί σε ένα σύνολο και να το συμπληρώσει είναι ικανό να κάνει τη διαφορά. Στην προκειμένη περίπτωση, η λεπτομέρεια ακούει στο όνομα Tm paper holder, είναι μια δημιουργία του Κορεάτη designer Jiwoong Jung και, όπως φαίνεται κι από το όνομά του, πρόκειται για μια βάση που “κρατάει” σημειώσεις και φωτογραφίες.

Και εδώ είναι που κρύβεται όλη η μαγεία του design, αφού ένα τόσο μικρό και δευτερεύον διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να πάρει τεράστιες διαστάσεις, χάρη στην ιδιαίτερη αισθητική, τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την ξεχωριστή “προσωπικότητά” του!

Το Tm paper holder μπορεί στην πρώτη… επαφή να το περάσεις για σαπούνι! Ωστόσο, αυτοί οι μικροί χρωματιστοί κύβοι που μοιάζουν με συμπαγείς όγκους είναι φτιαγμένοι από σιλικόνη και διαθέτουν λεπτεπίλεπτες μικροτομές στην επιφάνειά τους για να μπορείς να “καρφιτσώνεις” επάνω τους χαρτιά, σημειώσεις, φωτογραφίες και κάρτες. Και είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι αν θέλεις να δώσεις μια ευχάριστη νότα στο γραφείο, αλλά και στο σπίτι σου!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις πώς μοιάζουν!

Read More

And More