Η Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2018

Κάθε Δεκέμβριο, η Pantone ανακοινώνει το χρώμα του νέου έτους που θα μπει. Στη συγκεκριμένη φάση δηλαδή, αναφερόμαστε στο 2018. Το χρώμα επιλέγεται βάσει μιας έρευνας από το Pantone Colour Institute, που προβλέπει τις τάσεις του νέου έτους.

Φέτος, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το χρώμα είναι το ultra violet. Ένας εκπρόσωπος της Pantone είπε ότι πρόκειται για μια δραματικά προκλητική και προσεγμένη απόχρωση του μοβ, που απεικονίζει την πρωτοτυπία, την εφευρετικότητα και την ανθρώπινη σκέψη για το μέλλον.

Το περασμένο έτος χαρακτηρίστηκε από το πράσινο, ενώ το 2016 την τιμητική τους είχαν το baby blue και το millennial pink.

Ήδη έχουμε δει μερικά σημεία που το ultra violet… κρύβεται ανάμεσά μας! Πιο συγκεκριμένα, το είδαμε στη συλλογή της Carolina Herrera για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2018 στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης το Σεπτέμβριο, έχουμε τσεκάρει την Karlie Kloss στο Λος Άντζελες τον περασμένο Αύγουστο με μια μωβ vinyl φούστα, ενώ το προσέξαμε και στο show του οίκου Gucci για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2018.

Read More

And More