Η νέα σειρά sloggi θα σε κάνει να πεις… “WoW”

Μιας και είσαι πιστή αναγνώστρια του Tlife και πλέον θεωρείσαι μέλος αυτής της παρέας, θέλω να σου κάνω τις εξής σημαντικές ερωτήσεις: α) Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που θα σε έκανε να πεις “WoW”; Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, είναι κάτι που μάλλον θα σε ενθουσίαζε ή κάτι που δεν θα περίμενες. Ή και τα δύο! β) Επίσης, έχει τύχει ποτέ να πεις “WoW” για το νέο εσώρουχο που αγόρασες; Μάλλον όχι γιατί συνήθως δίνεις βάση στο στιλ και όχι τόσο στις ανάγκες που πρέπει να “καλύπτει” το συγκεκριμένο underwear.

Τη λύση, λοιπόν, μπορείς να τη βρεις μέσα από το sloggi που για ακόμα μια φορά υπόσχεται να σε ενθουσιάσει! Πάντα με κίνητρο τις προσδοκίες κάθε γυναίκας, λανσάρει τη νέα συλλογή WoW Comfy, μια σειρά με καινοτόμα σουτιέν, που δεν είναι απλά σουτιέν…. είναι οι sloggi Comfy Cups.

Περίμενες ποτέ ότι θα έβρισκες ένα σουτιέν που να εγγυάται στήριξη αλλά και ανάλαφρη αίσθηση, που να προσαρμόζεται στις κινήσεις του σώματος αλλά χωρίς συμβιβασμούς μέσα στην καθημερινότητά; Το sloggi καλύπτει την ανάγκη σου και πραγματοποιεί κάθε σου επιθυμία…

Και με ρωτάς “Τι είναι όμως οι Comfy Cups που αναφέρθηκαν;”. Είναι cups που διαθέτουν ειδικό πλέγμα Flexi Mesh, αντί για την κανονική μεταλλική μπανέλα. Αυτή η καινοτομία έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτα ελαφριά και άνετη εφαρμογή, με όλη τη στήριξη μιας κανονικής μπανέλας.

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Τη σειρά έρχεται να απογειώσει το push up σουτιέν της σειράς, για ένα sexy décolleté για κάθε περίσταση, που μπορείς να φοράς κάθε ώρα της ημέρας και με οποιοδήποτε τοπ σου και να δείχνεις σούπερ. Και επειδή το sloggi δεν θα μπορούσε να σε αφήσει έτσι, βάζει σαν στόχο να ολοκληρώσει το underwear look σου με τα αντίστοιχα σλιπ που έχουν σαν χαρακτηριστικό την άνεση και το στιλ!


Το sloggi, λοιπόν, έφτιαξε για όλες εμάς μια υπέροχη καθημερινότητα, γεμάτη
“Wow” διάθεση! Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς…


Last Info: Το sloggi για ακόμα μια σεζόν παρουσιάζει και τις αγαπημένες μας σειρές σε όμορφα και ανανεωμένα καλοκαιρινά χρώματα. Αν αναζητάς ένα απλό, καθημερινό εσώρουχο με “εγγύηση για πάντα”, σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις, με ή χωρίς δαντέλα, τότε οι σειρές Evernew και Evernew Lace είναι εδώ για εσένα.

Αν όμως απλά θέλεις να νιώθεις άνεση όλη μέρα, τότε το sloggi σου παρουσιάζει τη σειρά 24/7 Cotton & 24/7 Cotton Lace, με τη μεταξένια βαμβακερή αίσθηση. Μια καθημερινή και πολύ οικονομική σειρά, που όμως δε συμβιβάζεται σε άνεση και στυλ.

Από τη συλλογή βέβαια δεν λείπουν και όλες οι αγαπημένες σειρές, που εδώ και τόσα χρόνια σε συντροφεύουν στην καθημερινότητά σου, όπως η Dolce (βαμβακερή σειρά με διακοσμητική δαντέλα και prints, Light Lace (με απαλή floral δαντέλα), Light Ultra Soft (σλιπμε laser cut τεχνολογία για να μη διαγράφουν), Τοuch It (σλιπ χωρίς ραφές και laser cut τεχνολογία που δε διαγράφει) και Wow Breeze (με μαλακό ύφασμα και επίπεδα τελειώματα).

Read More

And More