Ελένη Μενεγάκη: Μας τα είπε όλα! Έτσι θα περάσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς…

Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ… Ναι, η Πρωτομαγιά ήρθε και η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη χαρά… Ως γνωστόν η Ελένη λατρεύει την ΄Ανοιξη και το Καλοκαίρι. Λατρεύει την φύση, τις ομορφιές της, τα λουλούδια…

Έτσι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας που φέτος η Πρωτομαγιά πέφτει Δευτέρα και είναι είναι ένα… ακαταμάχητο τριήμερο μπροστά της.

Η γαλανομάτα “μάγισσα” του Alpha θα βάλει τα μεταξωτά και θα φυσάει εκεί στις παραλίες της Άνδρου. Η Ελένη μαζί με όλη της την οικογένεια θα υποδεχτεί το Μάη ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο, όπως άλλωστε και η ίδια αποκάλυψε σήμερα μέσα από την εκπομπή της.

Με άλλα λόγια η Ελένη μας τα είπε όλα! Και αν θα φύγει το τριήμερο και που θα πάει και το ποιούς θα έχει για παρέα. Μάλιστα, δεν περιορίστηκε μόνο στο γεγονός του να μας “μαρτυρήσει” το που θα βρίσκεται. Έσπευσε να συμπληρώσει πως μεταξύ άλλων θα βάλει και την ποδιά και θα μπει στην κουζίνα.

Και αν δεν με πιστεύεις λατρεμένη, ιδού οι δηλώσεις της… Απόλυτης!

«…Πάμε στις μαγειρικές μας, δείξε μου Γιώργο! Έχω ταξίδι αύριο και προετοιμάζομαι για τρελά μαγειρέματα! Σηκώνω τα μανίκια και πιάνω δουλειά, να φροντίσω την οικογένεια! Όταν μπαίνει η Ελένη στην κουζίνα, δεν φεύγει κανείς ατάιστος. Στο σπίτι όταν έχουμε κόσμο πρέπει να το γλεντάμε» είπε η παρουσιάστρια!

Read More

And More