Σκότωσε την κόρη της και αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι – Τι αποκαλύπτει στην Tatiana Live συγγενής της μητέρας

“Σε όλη της τη ζωή δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το τελευταίο διάστημα είχε κάποιο άγχος, κάποιον έντονο φόβο, αλλά αυτό. Δηλαδή κανένας δεν φανταζότανε ότι θα γινότανε ένα τέτοιο πράγμα”, λέει στην εκπομπή Tatiana Live συγγενής της μητέρας που σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι. Η οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε όλους όσους γνώριζαν την 17χρονη και τη μητέρα της.

Στην εκπομπή μίλησε και οδοντίατρος της 51χρονης τον οποίο είχε επισκεφτεί δύο εβδομάδες νωρίτερα. “Εντόπισα μία αυξημένη ανησυχία έτσι, μία κρίση πανικού θα λέγαμε ας το πούμε έτσι. Από εκεί και πέρα την καθησύχασα όσο μπορούσα και είχε έρθει και χωρίς ραντεβού, οπότε ξέρετε είχα διαταραχθεί και λίγο η ισορροπία εδώ του ιατρείου, αλλά αυτό δεν είχε να κάνει, διέγνωσα ότι όντως δεν είχε κάτι, δεν είχε αυτές τις φοβίες που εξέφραζε για την στοματική της κοιλότητα.”

Τι λέει ο διευθυντής του σχολείου που πήγαινε η μικρή πέρσι. “Είχε μία πολύ μεγάλη ευαισθησία πάνω στο παιδί, εξαιρετικά μεγάλη ευαισθησία, με πολύ μεγάλο άγχος για το μέλλον της”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

Read More

And More