Caitlyn Jenner: Τι αποκάλυψε για την ψήφο της υπέρ του Τραμπ

Μπερδεμένη φαίνεται πως είναι η Caitlyn Jenner αναφορικά με τις πολιτικές της πεποιθήσεις. Έτσι για ακόμα μια φορά αποφάσισε να υπερασπιστεί την ψήφο της προς τον Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο ταυτόχρονα δηλώνει ότι δεν είναι πιστή σ’ αυτόν, αλλά δεν αποκλείει και το να τον ξαναψηφίσει, αφού όπως λέει, οι εκλογές είναι μακριά και πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Η Κέιτλιν (Caitlyn Jenner) βρέθηκε στην εκπομπή του Σεθ Μάγερς για να προωθήσει την αυτοβιογραφία της και ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για την πολιτική, αλλά και για ποιο λόγο ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ. «Δεν είμαι ψηφοφόρος τού ενός θέματος», δήλωσε η Κέιτλιν και πρόσθεσε ότι ενώ γνωρίζει πως «το Ρεπουμπλικανικό κόμμα δεν κάνει καλή δουλειά στα θέματα ισότητας και της LGBT κοινότητας» και ότι οι Δημοκρατικοί «είναι καλύτεροι εκεί» αυτή ψηφίζει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα για πολλά χρόνια.

«Πιθανότατα να είμαι πιο συντηρητική, πιστεύω σε πράγματα όπως το Σύνταγμα και την ελευθερία», δήλωσε η Τζένερ, προσθέτοντας ότι πιστεύει στο μικρότερο κράτος. «Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν κάνει καλύτερη δουλειά προς αυτήν την κατεύθυνση», είπε και συμπλήρωσε: «Τώρα όσον αφορά τους LGBT ανθρώπους, πρέπει να έχω τα μάτια μου στραμμένα προς αυτούς».

Η Κέιτλιν (που ως Μπρους Τζένερ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 1976 στο Μόντρεαλ, στο δέκαθλο, σπάζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ) είπε ακόμα ότι πίστευε πως ο Τραμπ θα ήταν καλός για τους τρανς ανθρώπους αλλά «ξαφνικά με το που ανέλαβε το αξίωμα ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε, κάτι που δεν έπρεπε να κάνει ποτέ, είναι η κατάργηση του “Τίτλου ΙΧ” για την ισότητα των τρανς ανθρώπων στο σχολείο». Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η διοίκηση του Τραμπ κατήργησε την οδηγία Ομπάμα, που επέτρεπε στους τρανσέξουαλ μαθητές να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες με βάση το φύλο ταυτότητας και όχι βάσει του φύλου με το οποίο γεννήθηκαν.

«Η πίστη μου δεν είναι προς τον Ντόναλντ Τραμπ», υποστήριξε η Τζένερ, «η πίστη μου δεν είναι με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Η πίστη μου είναι στην κοινότητα μου και θα αγωνιστώ γι’ αυτήν την κοινότητα».

Είπε ακόμα ότι μπορεί κάποια στιγμή να μιλήσει στον Τραμπ για τα θέματα των τρανς, αλλά ανησυχεί για τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης τα οποία είναι ενάντια στα δικαιώματα των LGBT ατόμων. Υποστήριξε ακόμα ότι σε περίπτωση που μιλήσει με τον Τραμπ θα το κάνει ιδιωτικά για να αποφύγει τις αντιδράσεις της τρανς κοινότητας.

«Μία μέρα με ρώτησαν εάν θα τον ξαναψήφιζα και απάντησα: Περιμένετε ένα δευτερόλεπτο, οι εκλογές είναι μετά από τριάμισι χρόνια. Πολλά μπορεί να συμβούν στα χρόνια αυτά, θα πάρω την απόφασή μου εκείνη τη στιγμή».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More