Ειρήνη Κολιδά: Η αποκαλυπτική φωτογράφιση μετά το Survivor και όσα είπε για τον Ντάνο!

Έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στο Survivor, αλλά το τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο την ανάγκασε να αποχωρήσει πρόωρα, έχοντας δυο σπασμένα πλευρά και αδυνατώντας να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ο λόγος για την Ειρήνη Κολιδά που έφυγε με ψηλά το κεφάλι και τώρα βλέπει τη ζωή της να αλλάζει κάθε μέρα.

Η γνωστή πια γυμνάστρια φωτογραφηθεί για το Down Town στην πιο αποκαλυπτική και σέξι εκδοχή της και μίλησε για όλα. Η Ειρήνη δήλωσε πως δεν τέθηκε θέμα αποζημίωσης από την παραγωγή του Survivor και αποκάλυψε πως αν είναι καλά στην υγεία της, δεν αποκλείεται να την δούμε και στο sequel του παιχνιδιού.

Ενώ, μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Ντάνο, το φαβορί του παιχνιδιού αποκαλύπτοντας αν έκανε τελικά “κωλοτούμπα” σε όσα έλεγε για εκείνον…

“Οι περισσότεροι το αισθανθήκαμε (σσ ότι δεν ταιριάζουμε) εκτός από τον Τσανγκ και την Ελένη. Η Ελένη συνήθιζε να βγαίνει από το ξενοδοχείο και να καπνίζει με τον Αγγελόπουλο, οπότε τον γνώρισε καλύτερα και έλεγαν 2 κουβέντες παραπάνω. Εμείς βλέπαμε ένα παιδί που δεν συμμετείχε όταν παίζαμε ομαδικά παιχνίδια Uno ή όνομα – ζώο- φυτό. Ήταν απομονωμένος και μας είχε προβληματίσει. Όταν βγήκαμε από το ξενοδοχείο για να κάνουμε γυρίσματα για την παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο ήθελε να βγαίνει μπροστά στις κάμερες και να κάνει τα δικά του: Push ups, έλξεις, γκριμάτσες κλπ. Ήθελε να δείχνει πιο δυνατός και μας είχε σοκάρει όλο αυτό”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More