Κωστής Χατζηδάκης – Πόπη Καλαϊτζή: Πρώτη επίσημη εμφάνιση για τους νεόνυμφους!

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση τους ως παντρεμένοι έκαναν το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό στέκι στην Κηφισιά, ο Κωστής Χατζηδάκης και η αγαπημένη του Πόπη Καλαϊτζή. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά στις αρχές του μήνα στην Τζια, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών.

Οι δυο τους είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί, αλλά το φετινό καλοκαίρι ήταν το τυχερό τους και ο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι, όπως έγραψε και στο προφίλ του στο Facebook, ανεβάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου του.

Το μυστήριο έγινε σε πολύ στενό κύκλο κι το ζευγάρι έδωσε ραντεβού με τους φίλους του τον Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Η Πόπη Καλαϊτζή, η οποία είναι γιατρός και πρώην υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Θεσσαλονίκης, εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Μετά το γάμο στην Κέα μάλιστα, οι δυο τους επέστρεψαν στην Αθήνα και το βράδυ της δευτέρας βρέθηκαν στο μεγάλο πάρτυ που έκανε ο Γιώργος Πατούλης στην Κηφισιά για τη γιορτή της συζύγου του Μαρίνας Πατούλη.

Read More

And More