search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:04
MENU CLOSE

Άγριο ξέσπασμα κατά Φερεντίνου: «Δεν βρίζεις ρε φίλε μανάδες και παιδιά – Είναι ανεπίτρεπτο»

25.02.2018 16:07
Άγριο ξέσπασμα κατά Φερεντίνου: «Δεν βρίζεις ρε φίλε μανάδες και παιδιά - Είναι ανεπίτρεπτο»  - Media

 

Ξέσπασε κατά του Χρήστου Φερεντίνου για το περιστατικό στο καρναβάλι της Καλαμάτας η Φωτεινή Ψυχίδου. 

«Δεν βρίζεις ρε φίλε μανάδες και παιδιά, δεν το κάνεις αυτό. Είναι ανεπίτρεπτο. Τσαλακώνεται μια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor και εσύ δεν μπορείς το αλευράκι; Τσαντίστηκα… Είναι πραγματικά λυπηρό να δείχνεις βεντετισμούς στις επαρχίες. Εμένα αυτό, σαν δημοσιογράφος, δεν το σηκώνει ο οργανισμός μου και δεν το σηκώνει και σαν άνθρωπος», ανέφερε στα «Αποκαλυπτικά».

»Αποδέχομαι το γεγονός ότι ο Χρήστος μπορεί να είχε ξυπνήσει από λάθος πλευρό. Γιατί δεν ήταν ο ίδιος Χρήστος που παρουσίασε το καρναβάλι πέρυσι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έδειχνε την ίδια αντίδραση στην Πάτρα. Δεν ξέρω… Μας είδε επαρχία; Την είδε εργολαβία; Το είδε λίγο βαρετό;

Να δεχτώ ότι εκνευρίστηκε, παρόλο που το μπουγέλο έγινε από μακριά. Δεν νοείται να δείχνεις ανήλικα παιδιά, τα οποία εκείνη τη στιγμή δεν είχαν καταλάβει, και την ώρα που έβριζε τη μαμά τους και τον μπαμπά τους και τους έδειχνε με το δάχτυλο και έλεγε “χειροκροτήστε, αυτοί είναι οι μα…”…», είπε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Ψυχίδου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:04