search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:58
MENU CLOSE

Ερντογάν: Με ενημέρωσε η ΜΙΤ για το σχέδιο δολοφονίας μου – Εγώ είμαι εδώ

20.05.2018 17:07
«Μέτρα απόγνωσης» εξετάζει ο Ερντογάν: Στο κατώφλι των capital controls και του ΔΝΤ η Τουρκία - Media
 
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στο Σαράγεβο με το Βόσνιο ηγέτη, Μπακίρ Ιζετμπέκοβιτς, αναφέρθηκε και στις πληροφορίες περί απόπειρας δολοφονίας του, επιβεβαιώντας τες ουσιαστικά.
 
Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, ο Ερντογάν δήλωσε σχετικά, «τις άκουσα κι εγώ. Με ενημέρωσε η ΜΙΤ γι’ αυτές τις πληροφορίες. Αλλά εγώ είμαι εδώ. Τέτοιου είδους απειλές δεν μας εμποδίζουν από τίποτα. Όταν εμείς ξεκινάμε κάτι, το συνεχίζουμε. Οι άνθρωποι που έχουν έρθει από την Ευρώπη για να συναντήσουν τον ηγέτη τους, γίνεται να μην τον δουν; Γι’ αυτό εμείς θα συνεχίσουμε την πορεία μας».
 
Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας κατά του Τούρκου Προέδρου, το οποίο θα εκτελούνταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Σαράγεβο. Το σχέδιο αυτό φέρονται να οργάνωναν Τούρκοι πολίτες, ωστόσο πληροφορίες που έφτασαν από τα Σκόπια αλλά και τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες στη ΜΙΤ λίγο πριν από την επίσκεψη του Ερντογάν στη Βοσνία, το απέτρεψαν.
 
Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:57