search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:39
MENU CLOSE

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ κουρασμένη – Δεν ήξερε ότι ήταν άρρωστη…» (Video)

23.07.2018 11:44
Όταν η Αλίκη αποστόμωσε τον εξώστη - «Λίγο μετά κατέρρευσε» (Video)  - Media

 

Σαν σήμερα, πριν από 22 χρόνια, η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή.

Ο Χρήστος Νέζος είχε πάρει μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις από την ηθοποιό, λίγο πριν μάθει η ίδια για την ασθένειά της και σήμερα, καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί, αποκάλυψε για τη συνάντησή τους:

«Δεν ήξερε ότι ήταν άρρωστη, ήταν πολύ κουρασμένη. Μπαίνει η Αλίκη στο Μακεδονία Palace και ανεβαίνουμε τις σκάλες. Βγαίνοντας από τον διάδρομο μου λέει η Αλίκη: «Χρήστο δώσε μου το χέρι σου να κρατηθώ». Περπατώντας για να καθίσουμε μου έλεγε: «Δεν μπορώ με το στομάχι μου, τρώω όλη μέρα πατάτες και ρύζι». Πάμε κάνουμε τη συνέντευξη και φεύγοντας λέω την κακία: «Είδες πώς είναι η Αλίκη, για να την προσέξεις είπε «έλα να σε κρατήσω γιατί δεν μπορώ». Πού να περάσει από το μυαλό μου»;

Στην συνέχεια, εξομολογήθηκε, επίσης, ένα ακόμα περιστατικό που έζησε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Θα κάναμε δύο ζωντανές συνδέσεις στην εκπομπή και στο ασανσέρ με έβριζε. Δεν ξέρω αν κάνει να τα πω. Της είχα πει από το βράδυ ότι θα κάνουμε δύο ζωντανές συνδέσεις και ότι «για να περιμένει ο κόσμος δεν θα βγεις εσύ στην πρώτη, θα βγάλουμε τα παιδάκια να μιλήσουν και θα βγεις εσύ μετά» και έβγαλα και τη Βερόνικα Αργέντζη. Ανεβαίνω να την πάρω και μπαίνοντας στο ασανσέρ, κάθεται ανάποδα κοιτάζοντας τον καθρέφτη και μου λέει «Τι είναι αυτό που μου έκανες»;».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:38