search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:20
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Δεν είναι τι θα πάρει η ΝΔ, αλλά τι θα πάρουμε εμείς αυτό που θα κρίνει τις αποφάσεις μας

23.07.2018 11:56
Ανδρουλάκης για ηγεσία ΚΙΝΑΛ: Οι λόγοι που ήμουν υποψήφιος το 2017 έχουν ενισχυθεί! (Video) - Media

 

«Υπάρχει ισχυρός κίνδυνος αυτός ο νέος δικομματισμός που έχει διαμορφωθεί στη χώρα να μας πιέσει προεκλογικά, γι’ αυτό πρέπει να έχουμε καθαρό πολιτικό λόγο απέναντι  και στους δύο» είπε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ερωτηθείς για το ποσοστό που ενδεχομένως θα λάβει το Κίνημα Αλλαγής ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «Αν το ποσοστό μας είναι ένα ποσοστό επιβράβευσης του λαού απέναντι στην προσπάθεια μας οφείλουμε να τιμήσουμε το λαό και να μπούμε μέσω μιας προγραμματικής συμφωνίας σε μία κυβέρνηση, αν το ποσοστό μας δεν είναι τιμητικό για την προσπάθεια που κάναμε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση  γιατί απλά ο ελληνικός λαός μας γύρισε την πλάτη», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:18