search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:09
MENU CLOSE

Ο Γιώργος Μπαλάφας είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Βόρειου Τομέα με τη «Δύναμη Ζωής» και τη Ρένα Δούρου

24.05.2019 12:41
Ο Γιώργος Μπαλάφας είναι Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Βόρειου Τομέα με τη «Δύναμη Ζωής» και τη Ρένα Δούρου - Media

 

Ο Γιώργος Μπαλάφας γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Διαθέτει εμπειρία εργαζόμενος ως στέλεχος του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα για πάνω από 17 χρόνια και είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με την ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ και την Ρένα Δούρου.

Το 2002 ξεκίνησε να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρείες του κατασκευαστικού και ξενοδοχειακού κλάδου, ενώ σήμερα είναι διευθυντής του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Ρήγα.

Από νεαρή ηλικία, ο Γιώργος Μπαλάφας είχε ισχυρό ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Από το 2014 είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Περιφέρειας Αττικής, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και του Δ.Σ. του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και εκλεγμένο μέλος της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας . Είναι επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Κατασκευών από το Kingston University του Λονδίνου και γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι παντρεμένος με μία κόρη και κατοικεί στη Νέα Ερυθραία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:08