search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:52
MENU CLOSE

Νεκρός γνωστός ράπερ – Τον σκότωσαν ληστές μέσα στο σπίτι του (Photo)

19.02.2020 16:45
Νεκρός γνωστός ράπερ - Τον σκότωσαν ληστές μέσα στο σπίτι του (Photo) - Media
 
Ανερχόμενος ράπερ δολοφονήθηκε την Τετάρτη το πρωί μέσα σ’ ένα σπίτι στο οποίο βρισκόταν όταν διαρρήκτες εισέβαλαν με σκοπό την κλοπή, σύμφωνα με το ΤΜΖ .
Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, ο Pop Smoke βρισκόταν σε ένα σπίτι στο Hollywood Hills όταν γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες και μάσκες εισέβαλαν στην έπαυλη. Οι δύο διαρρήκτες πυροβόλησαν αρκετές φορές και πέτυχαν τον καλλιτέχνη ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Οι δράστες έφυγαν περπατώντας.
Ο ράπερ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά τους, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Δεν έχει επίσης διευκρινιστεί αν ο Pop Smoke γνώριζε τους δράστες. Χειροπέδες πέρασαν και σε έναν άνδρα ο οποίος ωστόσο δεν είχε εμπλοκή και αφέθηκε ελεύθερος.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01