search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:14
MENU CLOSE

Επικοινωνία Μέρκελ – Αναστασιάδη για τις τουρκικές προκλήσεις

04.06.2020 14:18
Επικοινωνία Μέρκελ - Αναστασιάδη για τις τουρκικές προκλήσεις - Media

 

Για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορoνοϊού και των συνεπειών της, θέματα που αφορούν την ΕΕ και τη διμερή συνεργασία Κύπρου – Γερμανίας συζήτησαν σήμερα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter, ο πρόεδρος της Κύπρου ανέφερε πως είχε μια θετική και εποικοδομητική συνομιλία με την καγκελάριο Μέρκελ, κατά την οποία συζήτησαν για τις στρατηγικές εξόδου από την πανδημία του κορoνοϊού, τις προοπτικές για τον τουρισμό μετά την πανδημία, την ενισχυμένη συνεργασία Κύπρου – Γερμανίας, την ΕΕ, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σημείωσε ακόμη πως προέβη σε ενημέρωση για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου και ενέργειες στην ευρύτερη περιοχή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:13