Από την Δεύτερα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευση Φαρκαδόνας ξεκινά τις διακοπές υδρομέτρων σε οφειλέτες λογαριασμών ύδρευσης.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΦ μπροστά στις μικρές και μεγάλες οφειλές δυο τετραμήνων και άνω ή σε αυτούς που προχώρησαν σε διακανονισμό και δεν υπήρξαν συνεπείς στις υποχρεώσεις, αποφάσισε να λάβει για μια ακόμη φορά αυστηρά μέτρα, συγκεκριμένα αυτό της διακοπής υδροδότησης.

Πλέον η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας προετοιμάζεται να λάβει εκ νέου μέτρα για να ευαισθητοποιήσει τους οφειλέτες.

Προειδοποιεί όσους χρωστούν δυο τιμολόγια ύδρευσης πως αν δεν σπεύσουν να αποπληρώσουν θα προχωρήσει σε νέες διακοπές των υδρομέτρων.

Oι διακοπές θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα σε όλο το φάσμα των 18 χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας. Η ΔΕΥΑΦ καλεί τους οφειλέτες να σπεύσουν να αποπληρώσουν τις οφειλές ή να τις διακανονίσουν προκειμένου να αποφευχθεί η διακοπή νερού.

Ανάλογα μέτρα είχαν ληφθεί κατά το παρελθόν με αρκετές διακοπές υδρομέτρων ενώ σε αρκετές των περιπτώσεων πολλοί εκ των οφειλετών είχαν σπεύσει στα ταμεία της δημοτικής επιχείρησης

krinitrikalon.gr