Τρίκαλα

Ένα ‘τουριστικό’ δρομολόγιο Μετέωρα-Δελφοί συμφώνησαν το ΚΤΕΛ Τρικάλων και ο Δ.Μετεώρων.

Μια σημαντική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο Δημαρχείο Καλαμπάκας μεταξύ του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Χρήστου Σινάνη, του Προέδρου του ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Βασίλη Τζατζάκη, του προέδρου του ΚΤΕΛ Φωκίδας κ. Χρήστου Κουλού και συνεργατών τους.
Στη σύσκεψη συζητήθηκε η λειτουργία απευθείας δρομολογίου του ΚΤΕΛ από τους Δελφούς για Μετέωρα και αντίστροφα. Πρόκειται για το δρομολόγιο που θα συνδέσει απευθείας τους δύο σημαντικούς αρχαιολογικούς και τουριστικούς προορισμούς.
Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας ευχαρίστησε τον κ. Τζατζάκη και τον κ. Κουλό για τις ενέργειές τους να πραγματοποιηθεί το τόσο σημαντικό αυτό δρομολόγιο.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Φωκίδας τόνισε ότι χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο θα μπορούν να εξυπηρετηθούν με την απευθείας αυτή γραμμή Καλαμπάκα – Δελφοί.
Ο κ. Τζατζάκης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας για τη συνεργασία του και τόνισε ότι το θέμα έχει απασχολήσει τα δυο ΚΤΕΛ εδώ και πολύ καιρό και ένα ζήτημα το οποίο καθυστερούσε το θέμα ήταν η βιωσιμότητα της γραμμής. Τα προβλήματα αυτά, είπε ο πρόεδρος, θα ξεπεραστούν και το δρομολόγιο θα υλοποιηθεί.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων κ. Σωτήρης Φαμίσης ο οποίος τόνισε ότι πρέπει το ΚΤΕΛ και των Τρικάλων αλλά και της Φωκίδας να στοχεύσουν στην διαφήμιση της γραμμής αυτής και στην εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών και των δυο τουριστικών προορισμών.

www.tameteora.gr

Back to top button
Close
Close