Τρίκαλα

Αλλαγές προσώπων στις Διοικήσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων

Εν μέσω αντιδράσεων και καταγγελιών και μόλις δυο 24ωρα πριν την ΕΠΊΣΗΜΗ ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών συνεδρίασε  το ανώτερο συμβούλιο μεταθέσεων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας υπό τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά για τη χρονική στιγμή και τους λόγους.

Μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.  ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σωτήρης Δημοθόδωρος μετακινείται στο ΑΤ Πύλης, επίσης ως Διοικητής, ενώ τη θέση του Υποδιοικητή αναλαμβάνει ο Λάμπρος Μπούζας, ο οποίος μετακινείται από Αθήνα.

Τη θέση του στο ΑΤ Τρικάλων θα καλύψει ο Βασίλης Ραμμόπουλος, με υφιστάμενους τους Βαγγέλη Μπελή και Χρήστο Παπαδογιάννη (μέχρι πρότινος Διοικητής του ΑΤ Πύλης).

Επίσης, αλλαγές υπάρχουν στο ΑΤ Καλαμπάκας, όπου έρχεται ο κ. Τσιώλης από την ΔΑ Γρεβενών, ενώ στο Επιτελείο μετακινείται επίσης ο κ. Ζαΐμης από το Άγιο Όρος.

Πάντως, με αφορμή την απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ να ορίσει τη συνεδρίαση του Ανώτερου  Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών, λίγες ώρες πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, οι ομοσπονδίες αξιωματικών (ΠΟΑΞΙΑ) και αστυνομικών υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) είχαν προβεί σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Αρχηγού και της κυβέρνησης για τακτοποίηση των «δικών τους παιδιών».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου αναφέρει πως «είμαστε σύμφωνοι σε οποιαδήποτε μετακίνηση γίνεται με βάση τις υπηρεσιακές ανάγκες και τα μόρια. Από εκεί και πέρα είμαστε σε θέση μάχης αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε ρουσφετολογική παρέμβαση».

Την ίδια ώρα, ο κ. Αναγνώστου εκφράζει την αντίδρασή του στο γεγονός πως για δεύτερη φορά στο νομό Τρικάλων δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα μεταθέσεων των τρίτεκνων αστυνομικών, κάτι που έγινε σε όλη την υπόλοιπη επικράτεια με εξαίρεση τα Τρίκαλα και την Λάρισα.

«Είναι δίκαια αιτήματα και θα κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση» επισημαίνει.

Back to top button
Close
Close