Τρίκαλα

Δίπλα στους μικρομεσαίους των Τρικάλων ο Χρήστος Σιμορέλης

 

Ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις εξορμήσεις του στους εμπορικούς δρόμους των Τρικάλων και στην Καλαμπάκα. Την Τρίτη, 2 Ιουλίου, επισκέφτηκε εμπορικές επιχειρήσεις και τη Φαρμακαποθήκη. Συνομίλησε με τους πολίτες για τα προβλήματα και τις αγωνίες τους αλλά και για τη σημασία των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Ακόμη βρέθηκε δίπλα στους συνταξιούχους, σε ηλικιωμένους και μίλησε στη «μικρή Βουλή» των ΚΑΠΗ της πόλης μας.

Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και πρέπει να στηριχθούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα όσα λέγονται, βρίσκεται στο πλευρό της υγιούς επιχειρηματικότητας (αναπτυξιακός νόμος, αναπτυξιακή τράπεζα, 120 δόσεις, Equifund, μείωση της γραφειοκρατίας, διαφάνεια στη δημόσιά διοίκηση κ.α.). Σήμερα έχουμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, σταμάτησαν να μπαίνουν λουκέτα στις επιχειρήσεις, έχουμε 6,3 δισ. από ξένες άμεσες επενδύσεις γεγονός που αποτελεί ρεκόρ δεκαετίας. Επιπλέον ανοίγουν πολλές νέες επιχειρήσεις σε τομείς όπως ο τουρισμό, καινοτόμες starups και συνεταιριστικά εγχειρήματα. Το επόμενο διάστημα, τώρα που η χώρα βγήκε από τα μνημόνια και έχει περισσότερους βαθμούς δημοσιονομικής ελευθερίας, σχεδιάζουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Μέχρι τις εκλογές μεσολαβούν τρεις κρίσιμες ημέρες και κάθε στιγμή μετράει. Δε θα ορίσουν το μέλλον μας οι επιθυμίες όσων χρεωκόπησαν τη χώρα. Η ελπίδα θα νικήσει την αλαζονεία και την έπαρση. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ έχει συγκροτημένο, εφαρμόσιμο σχέδιο για την επόμενη μέρα που δίνει προοπτική στους νέους ανθρώπους και οικοδομεί μια κοινωνία δικαιοσύνης και ισότητας, ώστε να ζήσουμε όλοι καλύτερα.

Back to top button
Close
Close