Τρίκαλα

Εγκαινιάστηκε τμήμα παιδικού επισκεπτηρίου στις Φυλακές Τρικάλων. 

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ευτυχίου Φυτράκη και του Γενικού Διευθυντή Σωφρονιστικής και Αντεγκληματικής Πολιτικής Προκοπίου Προκοπίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια για την έναρξη λειτουργίας του παιδικού επισκεπτηρίου στις Φυλακές Τρικάλων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης και πρόκειται για μια ενέργεια που δίνει τη δυνατότητα στον πατέρα κρατούμενο να διατηρήσει ισχυρούς δεσμούς με το παιδί του σε ένα φιλικό περιβάλλον και να δώσει χαρά στον πατέρα και στο παιδί.

Η διαμόρφωση του χώρου του παιδικού επισκεπτηρίου έγινε αποκλειστικά με δωρεές συλλόγων και ιδιωτών που πιστεύουν στην απρόσκοπτη επικοινωνία του πατέρα κρατουμένου με το παιδί του και την διατήρηση των οικογενειακών δεσμών ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Τελέστηκε αγιασμός από τον ιερέα του Ι.Ν. Αγίας Επισκέψεως Τρικάλων π. Γεώργιο Γραδούλα, ενώ ακολούθησε καλωσόρισμα από την Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων κ. Μαρία Λύτσιου και χαιρετισμός από τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Ευτύχιο Φυτράκη.

Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Τρικάλων κκ. Παναγιώτα Δριτσέλλη και Χρήστος Σιμορέλλης και ο βουλευτής ΝΔ νομού Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, καθώς και εκπρόσωποι από την Περιφερειακή Ενότητας Τρικάλων και το Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων.

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση στο χώρο του Διοικητηρίου.

TV10.gr

Back to top button
Close
Close