Idees Sports

Εξαιρετικές επιδόσεις για τους αθλητές του ΓΑΣ ΖΕΥΣ στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς

Διεξήχθησαν το Σάββατο 22 Απριλίου στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου Ανδρών – Γυναικών, που αποτελούσαν πρόκριση για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των μεγάλων κατηγοριών, και περιελάμβανε τα αγωνίσματα της Α΄ Φάσης του  πρωταθλήματος . Παράλληλα διεξήχθη και το διασυλλογικό πρωτάθλημα πεντάθλου για τις μικρές κατηγορίες. Οι επιδόσεις που σημειώθηκαν από τους αθλητές του ΓΑΣ ΖΕΥΣ ήταν εξαιρετικές , και παρόλο που η  θερμοκρασία ήταν σε χαμηλά επίπεδα , σημειώθηκαν ατομικά ρεκόρ. Στην βαθμολογία των 29 συλλόγων που έλαβαν μέρος  ο ΓΑΣ ΖΕΥΣ κατέλαβε την πρώτη θέση στις Γυναίκες με 66 βαθμούς και την τέταρτη θέση στους Άνδρες με 43 βαθμούς.  Στα αγωνίσματα των Α-Γ  και κάτω  από τις συμβουλές του Δημήτρη Κοντονάσιου ατομικά ρεκόρ και πρόκριση για τα Πανελλήνια πρωτ/τα σημείωσαν ΄.

# Ο ΚΑΡΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  στην σφαιροβολία  ήταν πρώτος με νέο ρεκόρ 14,89 μέτρα, και προκρίθηκε για το Παν/νιο  Πρωτ/μα.

# Ο ΣΑΝΤΗΣ ΧΑΡΗΣ επίσης στην σφαιροβολία ήταν δεύτερος με νέο ατομικό  ρεκόρ 14,87 μέτρα και προκρίθηκε για το Παν/νιο Πρωτ/μα.

# Ο ΜΕΝΓΚΛΕΜΠΕΗ ΙΒΑΝ στην δισκοβολία κέρδισε το αγώνισμά του με νέο ατομικό ρεκόρ 42,66 μέτρα και προκρίθηκε για το Παν/νιο Πρωτ/μα.

# Η ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ  ΚΑΤΕΡΙΝΑ  στην σφυροβολία ήταν πρώτη με εξαιρετική επίδοση 57,47 μέτρα και προκρίθηκε για το Παν/νιο Πρωτ/μα.

#Η ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ κέρδισε το αγώνισμα του ακοντισμού με βολή στα 46,69 μέτρα και προκρίθηκε για το Παν/νιο Πρωτ/μα.

#Η ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στον ακοντισμό ήταν δεύτερη με επίδοση 45,24 μέτρα και προκρίθηκε για το Παν/νιο Πρωτ/μα.

#Η ΑΡΓΥΡΗ  ΦΩΤΕΙΝΗ στην σφυροβολία ήταν δεύτερη με επίδοση 48,35 μέτρα και προκρίθηκε για το Παν/νιο Πρωτ/μα.

#Η ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΕΛΕΝΗ  στον ακοντισμό σημείωσε επίδοση 37,06 μέτρα και προκρίθηκε για το Παν/νιο πρωτάθλημα .

# Η ΠΛΕΞΙΔΑ ΝΤΑΝΙΕΛΛΑ στην σφυροβολία ήταν τέταρτη με επίδοση 40,28 μέτρα και προκρίθηκε για το Παν/νιο πρωτ/μα.

Επίσης στην μεγάλη κατηγορία αγωνίστηκαν για πρώτη φορά και πέτυχαν τις εξής επιδόσεις.

#Ο ΒΡΑΝΤΖΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ σημείωσε στην σφαιροβολία 11,56 μέτρα και στην δισκοβολία 3304 μέτρα.

#Η ΑΓΓΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ στην σφυροβολία σημείωσε επίδοση 34,25 μέτρα.

#Η ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ  παλαιά πρωταθλήτρια του ακοντισμού , αγωνίστηκε και πέτυχε επίδοση 35,35 μέτρα,

#Ο ΜΟΥΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ και αυτός παλαιός αθλητής του συλλόγου αγωνίστηκε στο αγώνισμα της σφαιροβολίας και πέτυχε επίδοση 10,46 μέτρα.

Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν δύο δεκατετράχρονες αθλήτριες που γυμνάζονται κάτω από την επίβλεψη του προπονητή Λουκά Κοντονάσιου, στο αγώνισμα του πεντάθλου εντυπωσίασαν  με την εμφάνισή τους και έδειξαν εξαιρετικά αγωνιστικά στοιχεία για την παραπέρα εξέλιξή τους ΄. Συγκεκριμένα ΄.

#Η ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  σημείωσε μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα , κατακτώντας την πρώτη θέση με 3452 βαθμούς αφού σημείωσε ΄. Στα 80 μέτρα με εμπόδια 13΄΄87 , στο μήκος 4,97 μέτρα ,στη σφαίρα 8,40 μέτρα , στο ακόντιο 26,82μέτρα, και στα 600 μέτρα 1΄49΄΄.

#Η ΚΕΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ήταν όγδοη με 2557 βαθμούς ,με μεγάλες ακόμη δυνατότητες , αφού σε δύο αγωνίσματα υστέρησε και την μείωσαν βαθμολογικά, και σημείωσε ΄. Στα 80 μέτρα με εμπόδια 15΄΄82 , στο μήκος 4,26 μέτρα., στη σφαίρα με 8,95 μέτρα, στο ακόντιο 9,80 μέτρα , και στα 600 μέτρα 1΄54΄΄ .

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού είναι το Σάββατο 29 Απριλίου στα Τρίκαλα με την διεξαγωγή του διάθλου παμπαίδων Β΄- παγκορασίδων Β΄ (γεννημένοι  2004 -20005 ).

Back to top button
Close
Close