Τρίκαλα

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη στο ΤΕΕ Τρικάλων

Με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ συναντήθηκε στις 13 Μαΐου 2019, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου, Χρήστος Μιχαλάκης, στα γραφεία του ΤΕΕ, στα Τρίκαλα και συζήτησαν θέματα που αφορούν τα έργα και τις υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

 Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων, Νικόλαος Λιάκος, καλωσόρισε τον Αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και αφού παρουσίασε τις προτάσεις του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ για την Περιφέρεια Θεσσαλίας τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης ενός δικτύου συνεργασίας και πιθανών συνεργειών της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το ΤΕΕ.

 Ο κος Μιχαλάκης αναφέρθηκε στις υποδομές και τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, καθώς και σε εκείνα που έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα.

 Από την πλευρά της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Καταβούτας, ο Γραμματέας, Απόστολος Μπαταβάνης και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Βαγγέλης Ζαφείρης και Άγγελος Μόκας.

 Τον κο Μιχάλακη συνόδευε η υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού του, και μέλος του ΤΕΕ, Δήμητρα Κωστοπούλου, τοπογράφος μηχανικός.Mixalakis TEE (3)

Back to top button
Close
Close