Τρίκαλα

Εργασίες για το φυσικό αέριο στην Καλαμπάκα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για εργασίες στο δίκτυο φυσικού αερίου και στο δίκτυο ύδρευσης θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στην Καλαμπάκα.

Εργασίες Φυσικού Αερίου:

– Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στάσης και στάθμευσης ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, κατά τις ημέρες από Δευτέρα 26/08/2019 έως και Παρασκευή 30/08/2019 και κατά τις ώρες από 07:00 ́ – 15:00 ́ των ημερών αυτών ́, στις κάτωθι οδούς στην
πόλη της Καλαμπάκας:
– Στην οδό Αγ .Βαρβάρας (μεταξύ οδών Μανδάλου και Σ. Καλοστύπη).
– Στην οδό Ηπείρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μετεώρων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ιωαννίνων.
– Στην οδό Α.Αβέρωφ και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Σιδηροδρόμου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Γ. Κονδύλη.
– Στην οδό Δεληγιάννη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Πίνδου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χ. Τρικούπη
– Στην οδό Κλεισθένους και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κόμματου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ι. Ζιώγα.
– Στην οδό Ι. Ζιώγα.
– Στην οδό Δημοσθένους.
– Στην οδό Σύρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κρήτης έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ε. Στάλια.
– Στην οδό Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με τη οδό Πραξιτέλους έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Η. Πριονά. Την οδό Ε.Βλαχάβα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Γ.Κονδύλη.

Εργασίες Ύδρευσης

Α) Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στάσης και στάθμευσης κατά τις ημέρες από Τρίτη 27/08/2019 έως και Πέμπτη 29/08/2019 και κατά τις ώρες από 07:00 ́ – 15:00 ́ των ημερών αυτών, στην οδό Ιωαννίνων στην Καλαμπάκα, στο ρεύμα εξόδου (από Καλαμπάκα προς Ιωάννινα) και συγκεκριμένα στο τμήμα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Μετεώρων έως τη διασταύρωση με την οδό Καστρακίου (ύψος του κυκλικού κόμβου έμπροσθεν του Δημαρχείου Καλαμπάκας).
Με μέριμνα και ευθύνη του υπεύθυνου των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

kalabakacity.gr

Back to top button
Close
Close