ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Η άφιξη της Aromatologic στο κατάστημα επίπλων Cocomat Βλόντζος!

 

Cocomat και Aromatologic κάτι νέο στην πόλη!

Θα φανταζόσασταν ότι η επίσκεψη σε ένα κατάστημα επίπλων όπου σε ξεναγεί παράλληλα σε ένα χώρο αισθήσεων με ελληνικά αρώματα, με βάση τα έλαια, θα προκαλούσαν όλες τις αισθήσεις σας; Κι όμως… το συναντήσαμε την Παρασκευή το βράδυ στο Aromatologic στο κατάστημα επίπλων Cocomat Βλόντζος!

Ένας χώρος που σε εντυπωσιάζει με το minimal και συγχρόνως τόσο εκλεπτυσμένο design, γεμάτος από “γλυκά” αρώματα που σε ταξιδεύουν και σε παρασύρουν στο να τα μυρίσεις όλα! Η Βιβή Γιάρα μας ενημέρωσε ότι η Aromatologic είναι ένα brand αρωμάτων με έδρα την Κηφισιά, δημιουργημένα από συστατικά και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη, δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων, καθένα από τα οποία βασίζεται σε μια φιλοσοφία πολυτέλειας και μοναδικότητας, από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.
Η Aromatologic παρουσιάζει μία exclusive συλλογή δεκαπέντε Perfume Oil Fragrances σε βραβευμένες πολυτελείς συσκευασίες.Κάθε άρωμα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό και κάθε αριθμός έχει έναν ξεχωριστό σχεδιασμό από 15 κορυφαίους graphic designers.

Oι οικοδεσπότες Φίλιππος και Σοφία Βλόντζου δημιούργησαν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για να υποδεχτούν τόσο τους προσκεκλημένους, όσο και την Aromatologic στα Τρίκαλα.

Τον χώρο ομόρφυναν καλλιτεχνικά οι πίνακες της Gallery Alma, άνθη Fleurs και μπουφέ από το CupsNine.

Back to top button
Close
Close