Τρίκαλα

Η ορκωμοσία Κ.Μαράβα και του νέου συμβουλίου στην Πύλη.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντα δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Γέμισε ασφυκτικά  ο προαύλιος χώρος από τους εκλεγμένους συμβούλους, συγγενείς, φίλους και πολίτες που έσπευσαν να δουν από κοντά και να συγχαρούν τη Νέα Δημοτική αρχή του Δήμου.

Στην τελετή πρωτοστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος , ο οποίος όρκισε τον Δήμαρχο με την παραδοσιακή διαδικασία και στη συνέχεια ορκίστηκαν να υπηρετούν, το Σύνταγμα, τους Νόμους και τον τόπο τους, οι δημοτικοί σύμβουλοι, και οι Σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων.

Στην τελετή της ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές του νομού Θανάσης Λιούτας, Κατερίνα Παπακώστα και Σάκης Παπαδόπουλος, οι Δήμαρχοι, Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καλαμπάκας Θοδωρής Αλέκος, Χρήστος Σιμορέλης, Ντίνος Μπάρδας, Γιώργος Τσίγκας, πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου.

trikalain.,gr

Back to top button
Close
Close