Idees Sports

Με γιγαντοοθόνες παρακολούθησαν στο Προάστιο τον Αγώνα του Τσιτσιπά.

Από το πρωί της Πέμπτης, το Προάστιο ζούσε και ανέπνεε για το μεγάλο ημιτελικό του Στέφανου Τσιτσιπά στο Australian Open.

Ένα δικό τους παιδί, είναι έτοιμο να κατακτήσει την κορυφή του παγκόσμιου τένις. Μπορεί να μην τα κατάφερε απέναντι στον τεράστιο Ναδάλ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) , αλλά είναι δεδομένο ότι το μέλλον είναι όλο δικό του. Και σύντομα θα φτάσει στον προορισμό του. Στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.
Η προσπάθειά του στο αυστραλιανό όπεν έστρεψε το παγκόσμιο ενδιαφέρον πάνω του. Φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ ήταν από το πρωί στο Προάστιο, στο χωριό του πατέρα του. Είχαν στήσει κάμερες σε κάθε καφετέρια αλλά και στο πρώην Δημαρχείο Σελλάνων όπου είχε στηθεί γιγαντο-οθόνη και οι Προαστιώτες έκαναν κανονική…κερκίδα. Αντέννα, Open, Alpha, Skai έκαναν ζωντανές συνδέσεις με το Προάστιο, μεταφέροντας το κλίμα από τον τόπο καταγωγής του κορυφαίου πλέον αθλητη. Ολο το χωριό ζούσε την αναμέτρηση. Πανηγύριζε τον κάθε κερδισμένο πόντο και εξέφρασε την απογοήτευση για κάθε ατυχή προσπάθεια.
Μπορεί να χάθηκε ο αγώνας με το Ναδάλ, σίγουρα όμως η στιγμή που ο Στέφανος θα πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο σε Grand Slam δεν είναι μακριά.

tsitsipas3

tsitsipas1

tsitsipas2

www.karditsapress.gr

Back to top button
Close
Close