Τρίκαλα

Οικογενειακό δράμα στα Τρίκαλα …έκκληση για βοήθεια

Πριν λίγες μέρες η οικογένεια Τσιανάκα από το Βαλομάνδρι Τρικάλων, έχασε τον άνθρωπό της και το στήριγμά της, τον 52χρονο σύζυγο και πατέρα Χρήστο Τσιανάκα του Αντωνίου, που τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν σε στάδιο αποκατάστασης στη Γερμανία, αλλά μία επιπλοκή του στέρησε τη ζωή

Αυτά τα δύο χρόνια η οικογένεια ζούσε ένα δράμα, με ότι μπορούσε η σύζυγος να φέρει ένα εισόδημα, να συντηρεί τον σύζυγό της και να σπουδάζει δύο κορίτσια, ενώ το μεγαλύτερο είναι αρραβωνιασμένο.Το νέο δράμα της οικογένειας είναι ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να μεταφέρει τη σορό από την Γερμανία στην Ελλάδα για να κηδευτεί.

Το συνολικό ποσό που θα χρειαστεί η οικογένεια να μεταφερθεί και να κηδευτεί στην γενέτειρά του στο Βαλομάνδρι ο Χρήστος Τσιανάκας, το οποίο ήταν και επιθυμία του ιδίου, είναι περίπου 8.000 ευρώ, μαζί με τα έξοδα συντήρησης της σορού στη Γερμανία.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση σε συγγενείς, φίλους, γνωστούς και απλούς πολίτες των Τρικάλων και όχι μόνο, όποιος μπορεί να συνεισφέρει και να βοηθήσει την οικογένεια με οποιοδήποτε ποσό, μικρό ή μεγάλο άμεσα, μπορεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού:

Εθνικής Τράπεζας: 477/006667-21 IBAN: GR46 0110 4770 0000 4770 0666 721Δικαιούχος λογαριασμού Τσιανάκα Όλγα του Χρήστου (κόρη του εκλιπόντος).

Τηλέφωνο επικοινωνίας της Όλγας Τσιανάκα: κιν. 6985612627 και με τον Γεώργιο Τσιανάκα (γνωστός ως Τσίφτης, θείος του εκλιπόντος) κιν. 6978293793

Η οικογένεια σας ευχαριστεί προκαταβολικά για την όποια βοήθειά σας και μ’ αυτόν τον τρόπο να μπορέσει να κηδέψει τον άνθρωπό της εδώ στον τόπο του, στη γενέτειρά του.

Back to top button
Close
Close