Τρίκαλα

Ο Γιώργος Λιούρας είναι ο νέος διοικητής Ασφαλείας Τρικάλων

Ο επί χρόνια διοικητής Ασφαλείας Δημήτρης Μήτραινας από σήμερα με το βαθμό του αστυνομικού υποδιευθυντή ανεβαίνει στο Επιτελείο και την θέση του παίρνει ο μέχρι πρότινος υποδιοικητής επίσης Τρικαλινός Γιώργος Λιούρας. Η λιτή τελετή στα γραφεία του τμήματος Αφαλείας Τρικάλων είχε συγκινησιακή φόρτιση καθώς τα δυο πρόσωπα είναι ιδιαίτερα αγαπητά στις τάξεις του σώματος αφού  έχουν ανταποκριθεί επάξια στις σύγχρονες προκλήσεις και στις νέες απειλές που αντιμετωπίζει γενικότερα το τμήμα ιδίως στα ναρκωτικά.

Η ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο διοικητή σύμφωνα με τους κατέχοντες αποτελεί μια ομαλή συνέχεια δυναμικής και ουσιαστικής παρέμβασης απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα καθώς πρόκειται για καταξιωμένο στέλεχος με σημαντική καριέρα στον τομέα της ασφάλειας, που τυγχάνει επίσης εκτίμησης από τους συναδέλφους που κατά καιρούς συνεργάστηκε όχι μόνο στα Τρίκαλα αλλά και σε άλλες πόλεις οπού  υπηρέτησε.

Ο νέος διοικητής απήθυνε σύντομο χαιρετισμό αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η  κοινωνία, οι πολίτες, η Πολιτεία, προσδοκούν και απαιτούν μια υπηρεσία  σύγχρονη, αποτελεσματική, εξωστρεφή και ανθρώπινη με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εξασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης ……

Back to top button
Close
Close