Τρίκαλα

Ο Ευεργετικός Σύλλογος Γαρδικίου Τρικάλων “Άγιοι Ανάργυροι συγχαίρει τους εκλεγέντες Γαρδικιώτες

Το Δ.Σ.του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους Γαρδικιώτες που εκλέχτηκαν στις εκλογές και μάλιστα πρώτοι.:
1.-Στην Π.Ε.Τρικάλων τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Χρήστο Μιχαλάκη εχοντας δίπλα του Συντονιστή της εκλογικής του μάχης Δ/ντή της Π.Ε. “τον δικό μας” Γεώργιο Καρανάσιο του Νικολάου.
2.-Στον Δήμο Τρικκαίων ο επανεκλεγείς Δήμαρχος κ.Παπαστεργίου Δημ.και όπως λέει ο ίδιος “μισός Γαρδικιώτης”.Η μητέρα του είναι η Βλαχοκώστα Εύη.
Πρώτη Δ.Σ.η Μπρουζούκη Νικολέττα του Βασιλείου ,ο κ.Παναγιώτου Γεώργιος γαμπρός του Γιάννη Μπαμπούρη και ο Λέρας Νικόλαος του Βαίου και της Σοφίας Αγορίτσα.
Στο Τοπικό του Δήμου Τρικκαίων ΠΡΩΤΟΣ ο Μπουκουβάλας Στέφανος του Κων/νου και της Μαίρης (αντιπροέδρου του Συλλόγου μας) ακολουθεί η Σιάφη Αννυ του Αθανασίου και η Γκορίτσα Μαρία νύφη του Τάκη Μπράτσου.
3.- Στον Δήμο Πύλης .με τον συνδυασμό του κ.Μαράβα ο οποίος και επανεξελέγει την ΠΡΩΤΙΑ πήρε ο Κων.νος Ούτρας του Δημητρίου
Στο Τοπικό ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ο Αρης Αλεξίου.
4.-Με τον συνδυασμό του κ.Θεοδώρου Χήρα ο ίδιος ,γαμπρός του Αποστόλη Καρβούνη ,ο Κουτσονάσιος Ιωάννης και ο Βαγγέλης Κουτής.

Συγχαρητήρια και στους πολίτες Γαρδικιώτες που έδωσαν,με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους,την πρωτιά και στους δύο Δήμους.
ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Back to top button
Close
Close