Τρίκαλα

Πρόεδρος με καθαρή εντολή ο Δημήτρης Βασιλείου στην Κρύα Βρύση

Καθαρή εντολή να συνεχίσει το έργο του και να βοηθήσει τους συγχωριανούς του, στην κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων πήρε την Κυριακή ο Αστυνομικός Δημήτρης Βασιλείου Ο νέος εκπρόσωπος του δημοτικού διαμερίσματος  που εκλέχτηκε πρώτος, στην ημιορεινή κοινότητα του δήμου Μετεώρων,  καλείται να ξεπεράσει τις όποιες αγκυλώσεις παρουσιαστούν με τις νέες ρυθμίσεις ιδίως στις κοινότητες, ξεπερνώντας την δύνη των κομματικών σκοπιμοτήτων, και επιδιώκοντας να δημιουργήσει μια ισχυρή φωνή λόγω χαρακτήρα στο νέο καθεστώς της απλής αναλογικής .Image result for κρυα βρυση καλαμπακασ

Γέννημα θρέμμα του χωριού με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο αποτελεί μια ξεχωριστή κοινωνική προσωπικότητα που επιλέχτηκε για τη θέση του  Προέδρου και θεωρείται ότι θα είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα για την ενδυνάμωση του θεσμού στην Κρύα Βρύση. Και όρεξη για δουλειά έχει  αλλά και γνωριμίες διαθέτει στην κεντρική πολιτική σκηνή του δήμου και του νομού .Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος φίλοι συνεργάτες και συνάδελφοι στην Αστυνομία έσπευσαν να τον ευχηθούν.

Σύμφωνα πάντως  με τον ίδιο “το ενδιαφέρον, στρέφεται στην επόμενη ημέρα όπου οφείλουμε να γίνουμε ένα και να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο στον οποίο όλοι συνυπάρχουμε και ζούμε όπως μας ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ.Βασιλείου.

Μάλιστα ανάρτησε και μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο f/b για την προσωπική του επιτυχία και την ανάληψη εκ νέου των δημοτικών καθηκόντων:

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΣυγχωριανοί φίλες και φίλοι θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όσους με τίμησαν και με εξέλεξαν πρόεδρο της Τ.Κ Κρύας Βρύσης με την ψήφο τους και εκείνους που δεν με ψήφισαν. Οι εκλογές για την Κρύα Βρύση τελείωσαν το βράδυ της Κυριακής. Θέλω να πω ξεκάθαρα σε όλους σας ότι θα σταθώ δίπλα σε κάθε αγωνία,σε λάθη υγιή πρόταση όλων των συγχωριανών. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών όλων των συγχωριανών, για μια καλύτερη Κρύα Βρύση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους άλλους τρεις υποψήφιους για τον ευπρεπή αγώνα που κάναμε, έναν αγώνα που έχει κοινό στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής των συγχωριανών, την δημιουργία καινοτόμων δράσεων και έργων για τον τόπο μας.
Με τιμή,
ο νέος πρόεδρος της
Τ.Κ Κρυας Βρύσης.
Δημήτρης Βασιλειου

Back to top button
Close
Close